bu nedemek hocam biraz acıklarmısınızSteam yeni mena fiyatlarını açıklamış;
2 yeni öneri gelmiş. Satın alma gücü ve çok değişkenli dönüştürme;
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Önceki fiyatlandırma önerileri neydi? Şuankine göre daha mı yüksek daha mı düşük. AAA vs. için önemi yok fakat küçük indie projelerde bir miktar daha bu öneriler göz önüne koyarak fiyatlandırma yapan oyunlar mevcuttur az sayıda dahi olsaSteam yeni mena fiyatlarını açıklamış;
2 yeni öneri gelmiş. Satın alma gücü ve çok değişkenli dönüştürme;
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
acı verici bi durum. şu crimson desert ı merak ediyorum almak istedim ama 70 dolar vermeye elim gitmiyo 3k dan fazla bi oyuna çok fazla. reident evil serisini de çok seviyorum 9 u almaya da elim gitmedi. şükür param var ama insanın alası gelmiyo fiyatı görünce. forumda bi arkadaştan 1200 e aldım diğer türlü psikolojim kaldırmazYapımcıya şunu diyor.
Buradaki insanların 70$ için gerçek alım gücü 16$ ama değişkenli yaparsan da 31$. Tabi karar yapımcıda 70$'da yazıp geçebilir.
Aile paylaşımı açabilirim hocam RE 9 bana geldi ekran kartıyla birlikteacı verici bi durum. şu crimson desert ı merak ediyorum almak istedim ama 70 dolar vermeye elim gitmiyo 3k dan fazla bi oyuna çok fazla. reident evil serisini de çok seviyorum 9 u almaya da elim gitmedi. şükür param var ama insanın alası gelmiyo fiyatı görünce. forumda bi arkadaştan 1200 e aldım diğer türlü psikolojim kaldırmaz
Steam dolar kurunu bizde 2.5 TL'den gösterirken bunu yapıyorlardı zaten. Sonra önlem olarak bizde de fiyatları şişirdiler.70dolara satarlar çünkü mena olmayan bölge illegal yoldan 16 dolara almaya kalkacaklar diye düşünüyor
Çok teşekkür ederimAile paylaşımı açabilirim hocam RE 9 bana geldi ekran kartıyla birlikte
Almışsınız pardon.