Öneri Pg siz kargoyla satıs

zeklaters

80+
Reaksiyon skoru
19
Beyler sa bugün sabah 10 ile 11 arasında islemcimi kargoya vericem arkadasa sahibinden de 100tlye pg ilanı actım satın aldı falan ben ürünü ptt min icinde kargolıcan videoya falan crkicrm vermeden parayı göndericek ben ksrgolıcam bu sekilde islemciyi ona göndericem sixcr bi sorun cıkar mı dikkat etmem gereken seyler var mı

ben genelde hep öyle satıyorum parayı aldıktan sonra kargoluyorum

ben genelde hep öyle satıyorum parayı aldıktan sonra kargoluyorum
Bİ sorun oluyor mu ben kargoys verdikten sonra parayı gönderse falan bi sorun olur mu kargoyu verirken video ceksem göndermezse kargoyu iptal etme gibi bir sansım var mı

Bİ sorun oluyor mu ben kargoys verdikten sonra parayı gönderse falan bi sorun olur mu kargoyu verirken video ceksem göndermezse kargoyu iptal etme gibi bir sansım var mı
İptal etme şansın yok parayı almadan kesinlikle verme

parayı almadan gönderme sakın

Hayır öyle bir şey sakın yapma para hesaba geçecek öyle vereceksin atmazsa dolandırılırsın kargoyuda geri vermezler muhtemelen

sonra burada dolandırıldım konusu açarsın.Parayı almadan yollama.

hocam parayı al ilk önce sonra yolla param güvende pek güvenli bir satış yöntemi değil çünkü dava açınca sen sorumlusun aracı arada kalmıyor hattta parayı at sonrasında hesabından başka hesaba aktar parayı ki geri çekme durumu falan olmasın öyle gönder derim direkt

hocam parayı al ilk önce sonra yolla param güvende pek güvenli bir satış yöntemi değil çünkü dava açınca sen sorumlusun aracı arada kalmıyor hattta parayı at sonrasında hesabından başka hesaba aktar parayı ki geri çekme durumu falan olmasın öyle gönder derim direkt
Ürünü gönderdim arkadasa ptt ile daha evden cıkmadan adam parayı gönderdi dediginiz gibi tüm parayı baska hesaba attım bi sorun olmadı sagolun cevaplar icin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,146
Üyeler
197,139
Son üye
Jackly
Geri