Yardım Kablonet modem değişimi için 5800tl istiyor

Yiarz08

80+
Reaksiyon skoru
115
Merhabalar kablonet ansızın internetimi kesti müşteri hizmetlerini aradığımda da modeminiz eski 5g alt yapı cart curt yeni modem almanız lazım bizden dedi bizde kabul etmedik kendimiz modem alırız dediğimiz zaman uyum olmayabilir sorun çıkarabilir tarzı şeyler dediler. Bende şuan modem almak istiyorum yardım ederseniz sevinirim.

Merhabalar kablonet ansızın internetimi kesti müşteri hizmetlerini aradığımda da modeminiz eski 5g alt yapı cart curt yeni modem almanız lazım bizden dedi bizde kabul etmedik kendimiz modem alırız dediğimiz zaman uyum olmayabilir sorun çıkarabilir tarzı şeyler dediler. Bende şuan modem almak istiyorum yardım ederseniz sevinirim.
Altyapın onların değilse değiştir firmayı en büyük yardım bu olur

TT altyapısı ise başka internet sağlayıcısına geç çoğu modemi ücretsiz veriyor

Maalesef kablonetin en kötü yanı bu. İlla kendi modemlerini dayatıyorlar ve başka seçeneğin yok.
Normalde satış yasak diyorlardı sadece kiralanabilir diyorlardı satışı nasıl yapıyorlar garip.
Kiralama yapıyorlar mı diye sor en azından sorun olduğunda direk gelip değiştiriyorlar modemi.

Altyapın onların değilse değiştir firmayı en büyük yardım bu olur
Altyapı türktelekomun türktelekomdan modem alsam kullanabilir miyim zaten şuan ki modemin üstündede tt yazıyor

Altyapı türktelekomun türktelekomdan modem alsam kullanabilir miyim zaten şuan ki modemin üstündede tt yazıyor
TT den modem muhtemelen alamazsın ama alsan bile pahalı satar, herhangi bir yerde kendin modem alıp kurabilirsin.

TT den modem muhtemelen alamazsın ama alsan bile pahalı satar, herhangi bir yerde kendin modem alıp kurabilirsin.
Peki uyumsuzluk gibi bi sıkıntı yaratırmı ont cihazının LOS ışığı aralıklı olarak yanıp sönüyor

Peki uyumsuzluk gibi bi sıkıntı yaratırmı ont cihazının LOS ışığı aralıklı olarak yanıp sönüyor
onun sebebi sana altyapıdan gelen internetin kesilmesi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

onlardan almak yerine kendin alman daha iyi olur her halükarda kirasını ödetiyorlar zaten ama direkt firmayı değiştirmek senin yararına olur madem altyapı tt direkt ttye geç taahhütlü olarak

onun sebebi sana altyapıdan gelen internetin kesilmesi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

onlardan almak yerine kendin alman daha iyi olur her halükarda kirasını ödetiyorlar zaten ama direkt firmayı değiştirmek senin yararına olur madem altyapı tt direkt ttye geç taahhütlü olarak
Kasıtlı yapılmış bişey diyorsun yani

tüketici hakem heyetine şikayet et ek ücret isteyemezler internetin ne zamandır olmadığını kanıtla onlarda konuşmaları kaydediyor zaten direk çık uğraşma karaktersizlikle

Kasıtlı yapılmış bişey diyorsun yani
Öyle bir şey demiyorum ontde loss yanıyorsa bu ontnin altyapıdan net almadığındandır genelde altyapı bakım çalışması falan yaptıklarında kesinti yaşarsanda loss yanar

Modemin uyumsuz olması yalanını hala atıyorlar mı gerçekten. En son tt fiber kurarken demişti bana. İnternetin dsl ise düzgün bi modem al uzun yıllar gider. Fiber ise yine düzgün bi router aldığında o da yıllarca kafan rahat kullanırsın.

Geri