W1 aldm fakat sevmedim ne önerirsiniz?

tesekkur ederimm

hocam onun yerine viper daha mantıklı degil mi kronik diye biliyorm onun tekerlegi
Tam Olarak Hatırlamıyorum Ama Evet Viper Serisi Daha Güzel .

REFERAL LİNK SANSÜRLENMİŞTİR‎‎‎ ‎pbpfpuHYEh/

Elinin Boyutu Ne Bilmiyorum Ama Buda Güzel .

REFERAL LİNK SANSÜRLENMİŞTİR‎‎‎ ‎k6Z28nZFfM/

bana daha büyük lazım bu basık ve kücük elimde kayboluyor fare siz ne önerirsiniz
valla hiç bilgim yok yıllardır aynı mouse u kullanıyorum (rival 3) o yüzden bişi öneremem

• Beğen
Reaksiyonlar: Bet'
valla hiç bilgim yok yıllardır aynı mouse u kullanıyorum (rival 3) o yüzden bişi öneremem
yerinde olsam v3 pro alırım superlighttan daha iyi ama illa logi diyosan gpx 2 dex bak

yerinde olsam v3 pro alırım superlighttan daha iyi ama illa logi diyosan gpx 2 dex bak
viper istiyordm aslında fakat tekerlek cok fazla söyleniyor razer tekerlek superlight sararma ve soyulma oluyor diyenler olunca w1 almıstım

tek sorun bence o ya yoksa düsünmeden alıcaktm bide sey usbnin yanında cevirici geliyor ya onu takmadan da 8k oluyor mu fare yabancı bi forumda ikisini kullanmak gerektigini yoksa 8k kullanılmadıgını yazmıslardı
beyaz ekıpman ne kullanırsan kullan sararma oluyor kı

viper istiyordm aslında fakat tekerlek cok fazla söyleniyor razer tekerlek superlight sararma ve soyulma oluyor diyenler olunca w1 almıstım
ben şuanda ya dex veya v3 pro alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,246
Üyeler
197,165
Son üye
EgeUmut
Geri