Yardım RAM MODEL FARKI OLMASI SORUN OLUR MU ?

GrkemCkn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
294
Anakartımda ram slotu 4 bunun ikisi 8+8 olarak 16gb olmakta ben bunu 32gb çekmek istiyorum güncel olarak kullandığım ram modeli

VIPER 8GB DDR4 3200MHZ

3. ram modelini de bu şekilde aldım forum üzerinden bir arkadaşımızdan tek slotum kaldı aynı marka model bulamıyorum bulsam bile fiyatlar yüksek ne önerirsiniz ?

24 kullanacağına 16 kullan performansın kısılmasın getirisinden çok götürüsü oluyor zaten, 2 tane aynısından alana kadar idare et 16 ile.

Anakartımda ram slotu 4 bunun ikisi 8+8 olarak 16gb olmakta ben bunu 32gb çekmek istiyorum güncel olarak kullandığım ram modeli

VIPER 8GB DDR4 3200MHZ

3. ram modelini de bu şekilde aldım forum üzerinden bir arkadaşımızdan tek slotum kaldı aynı marka model bulamıyorum bulsam bile fiyatlar yüksek ne önerirsiniz ?
Sorun olmaz ama mümkünse MHz ve CL değerleri aynı olsun.

VIPER 8GB DDR4 3200MHZ

farklı modelse uyuşmaz satıp alabilirsin hatta bazen aynı modeller bile hata verebiliyo üretim tarihinden dolayı içindeki tek 1 parça farklıysa çalışmaz sakın deneme öyle bişey

Bilgisayar takılı aynı donanımlarda yükseği asla baz almaz. En düşüğüne göre diğerlerinin hızını ayarlar. Yani CL ve MHZ düşük alırsan diğerlerini de öyle kullanır. Marka model çok önemli değil ama CL ve MHZ değerleri önemli.

24 kullanacağına 16 kullan performansın kısılmasın getirisinden çok götürüsü oluyor zaten, 2 tane aynısından alana kadar idare et 16 ile.
Öyle yapacağım zaten 24 takmam 16 idare edeceğim de viper ram bulması sıkıntı ondan sordum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,056
Üyeler
197,122
Son üye
ontasoff
Geri