AGa içimize kurt düşürme be aldık harbi olur mu öyle şeyişlemcime stok fan dahi yeterde sırf görüntü diye alayım dedim şimdi pompası falan bozulur kasanın içine eder diye vazgeçtim![]()
Bitmeden yapıştır bitaneBu forum batıracak beni 12400f var kule soğutucu var sıkıntı yok ama işte görüntü berbat ne yapsam bilemedim
itopyada indirim yokki.Piyasayı şişirip indirim yapıyoz diyorlar.İtopya indirimlerini nasıl buluyorsunuz?
Kolay kolay rampage ürünlerinde öyle problem görmedim bir de yeni ürün bu sıkıntı çıkmaz yapıştır geç bedava fiyatınaAGa içimize kurt düşürme be aldık harbi olur mu öyle şey![]()
EKRANA BAK HAHAH .d AMA TATLI.Akşam rekabetine bayılıyorumBu fırsatlar bize yarıyor. Arkadaşlar ihtiyacı olan güzel soğutucu alınabilir kaçırılmaz fiyat gibi gördüm.
![]()
Rampage HELIOS D24 ARGB LED Sicaklik Göstergeli 240mm Islemci Sivi Sogutucu | ITOPYA
Rampage HELIOS D24 ARGB LED Sicaklik Göstergeli 240mm Islemci Sivi Sogutucu En iyi fiyat seçenekleri ile HELIOS D24 ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Şu an güzel rekabet var fiyatları dibe vuruyorlar şu aralar iyi takip etmek lazımitopyada indirim yokki.Piyasayı şişirip indirim yapıyoz diyorlar.
akşam akşam masrafa soktun bizi kardeşimAkşam rekabetine bayılıyorumBu fırsatlar bize yarıyor. Arkadaşlar ihtiyacı olan güzel soğutucu alınabilir kaçırılmaz fiyat gibi gördüm.
![]()
Rampage HELIOS D24 ARGB LED Sicaklik Göstergeli 240mm Islemci Sivi Sogutucu | ITOPYA
Rampage HELIOS D24 ARGB LED Sicaklik Göstergeli 240mm Islemci Sivi Sogutucu En iyi fiyat seçenekleri ile HELIOS D24 ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Sağol dostum aldık gelsin bi bakalım asus gt301 var normalde 240mm olmuyor ama bakalım olmadı kasayı değişirizKolay kolay rampage ürünlerinde öyle problem görmedim bir de yeni ürün bu sıkıntı çıkmaz yapıştır geç bedava fiyatına
Oluyor oluyor GT301 üst kısmına sığıyorSağol dostum aldık gelsin bi bakalım asus gt301 var normalde 240mm olmuyor ama bakalım olmadı kasayı değişiriz
Aahahhahha faydamız olsun ya ne masrafı güzel oldu ürün güzel ürün bu arada yazılımsal en kötü ayarlarken biraz zorlar ama ürün hoşuma giden bir ürünakşam akşam masrafa soktun bizi kardeşimhiç incelemesini görmedim ama yeni bir model mi?
bitfenixte bi ara bu fiyata düştü aldım sonra baktım herkes leş alınmaz patlar falan denildi iyice soğuttular iptal çaktım sabahı onunda incelemesi yoktu güven vermemiştiAGa içimize kurt düşürme be aldık harbi olur mu öyle şey![]()