Gürcistanda telefonlarda ucuza satılmakta olduğunu biliyorum. Büyük ihtimalle gümrüğe takılmaz diye düşünüyorum.Rtx 5080 ekran kartı Gürcistan'da neredeyse yarı fiyatına satılıyor oradan gidip alırsam gümrüğe takılır mı?
Hocam micro center newegg gibi yerlerde bile 1400 dolar civarı satılıyor. Gürcistanda nasıl yarı fiyat orayı anlamadım kaç dolara satılıyor?Rtx 5080 ekran kartı Gürcistan'da neredeyse yarı fiyatına satılıyor oradan gidip alırsam gümrüğe takılır mı?
Valla bende tam bilmiyorum hocam . Bir arkadaş konuşurken orada bin dolar civarında olduğunu duydum suan Türkiye'de 1700 dolar olduğunu var sayarsak orası baya ucuza geliyor Türkiye'ye göre. 1400 Dolarsa sizin dediğiniz gibi genede bayağı fiyatı uygun.Hocam micro center newegg gibi yerlerde bile 1400 dolar civarı satılıyor. Gürcistanda nasıl yarı fiyat orayı anlamadım kaç dolara satılıyor?
Türkiyede 1700 dolar diyorsunuz da hangi modeli diyorsunuzValla bende tam bilmiyorum hocam . Bir arkadaş konuşurken orada bin dolar civarında olduğunu duydum suan Türkiye'de 1700 dolar olduğunu var sayarsak orası baya ucuza geliyor Türkiye'ye göre. 1400 Dolarsa sizin dediğiniz gibi genede bayağı fiyatı uygun.