So Confused
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 125000
Merhaba, 120k bütçem var 5070, 5070ti ekran kartı olan gaming laptop arıyorum. Sorun çıkarmaz dediğiniz laptopları önerir misiniz?
oyun oynamak için laptop alma pişmanlık harici bişey değil heryerde oynamak istiyosan 2. el bi el konsolu al ama laptop alma sakın alma şarjı biyerden sonra hiçbişeye yetmiyo 2 3 yıl kullanmıştım şarjı kilit ekranında her dakika 2 2 azalıyo şarjda değilken oynayamazsın ALMAAMerhaba, 120k bütçem var 5070, 5070ti ekran kartı olan gaming laptop arıyorum. Sorun çıkarmaz dediğiniz laptopları önerir misiniz?
Sadece oyun değil render ve yazılım gibi işler için lazım. Her türlü laptop almam gerekiyor.oyun oynamak için laptop alma pişmanlık harici bişey değil heryerde oynamak istiyosan 2. el bi el konsolu al ama laptop alma sakın alma şarjı biyerden sonra hiçbişeye yetmiyo 2 3 yıl kullanmıştım şarjı kilit ekranında her dakika 2 2 azalıyo şarjda değilken oynayamazsın ALMAA
125kya 5080 li pc toplarsın la laptopu napcanSadece oyun değil render ve yazılım gibi işler için lazım. Her türlü laptop almam gerekiyor.
125k 5080 pc nası toplasın 5080 zaten 100k125kya 5080 li pc toplarsın la laptopu napcan
70K duruma bağlı 63'e bile alırsın125k 5080 pc nası toplasın 5080 zaten 100k
125kya 5080 li pc toplarsın la laptopu napcan
Dayıcım adam laptop önermeni istiyor masaüstü al diyosun adam muz cumhuriyetinde mi yaşıyor masaüstü almayı bilmiyor mu? Tavsiye vermeyeceksen yorma adamı.oyun oynamak için laptop alma pişmanlık harici bişey değil heryerde oynamak istiyosan 2. el bi el konsolu al ama laptop alma sakın alma şarjı biyerden sonra hiçbişeye yetmiyo 2 3 yıl kullanmıştım şarjı kilit ekranında her dakika 2 2 azalıyo şarjda değilken oynayamazsın ALMAA
Oyun için alcaksa pişman olmasın diye diyorum tavsiye veririmde evde falan oynayacaksa pişman olur 120k vericek az para değil bilmiyordur belki diye dedimDayıcım adam laptop önermeni istiyor masaüstü al diyosun adam muz cumhuriyetinde mi yaşıyor masaüstü almayı bilmiyor mu? Tavsiye vermeyeceksen yorma adamı.