❌İndirim Bitti! Thermaltake Toughpower Psu 6299 Tl

Reaksiyon skoru
28
Güzel fiyat önceliğim değil olsa kapardım

Başlığı açıldı mı görmedim sanırım b veya b+ tier psu alıp almamak konusunda emin olamadım siz ne diyorsunuz fena değil gibi

main listte değil FUll listte B olarak gözüküyor full list doğrulanmamış incelemeler diye geçiyor.

abi şu psu ları beyaz yapmak bu kadar zor mu bir indirime girmedi girende 5 stok oluyor

abi şu psu ları beyaz yapmak bu kadar zor mu bir indirime girmedi girende 5 stok oluyor
bence gerek yok kasaya göre değişir tabi de çoğunlukla gözükmüyor psu takma o kadar kontrast olur hem bjkliysen daha iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bence gerek yok kasaya göre değişir tabi de çoğunlukla gözükmüyor psu takma o kadar kontrast olur hem bjkliysen daha iyi
veya yinyang gibi her beyaz kasanın içinde bir siyah her siyah kasanın içinde bir beyaz olur dersin

fiyatı 6000den açıldı sonradan 6300'e çıktı, enermax ile arasında kaldım ama nedense bu daha fazla güven verdi, ben satın aldım bir tane.
Forumda 18:30 gibi konusunu açtım ben ama sıcak fırsatlara açma yetkim olmadığı için gören olmadı galiba.

veya yinyang gibi her beyaz kasanın içinde bir siyah her siyah kasanın içinde bir beyaz olur dersin
yok hocam allah korusun bjk ne fenerliyimde (daha kötü :D) toplayacağım kasa biraz üst düzey olacak gibi daha başındayım ve çokta takıntılıyım orada olacak siyah kablolar aşırı batar bana

fiyatı 6000den açıldı sonradan 6300'e çıktı, enermax ile arasında kaldım ama nedense bu daha fazla güven verdi, ben satın aldım bir tane.
Forumda 18:30 gibi konusunu açtım ben ama sıcak fırsatlara açma yetkim olmadığı için gören olmadı galiba.
hangi açıdan daha fazla güven verdi hocam fikrinizi duymak isteriz

bu nasıl üstad sence ben baktım ama senin yazdığın bilgiler bi farklı geldi fikrini merak ettim
Enermax daha iyi japon endüstriyel sınıfı, fan olarak daha sessiz daha uzun ömürlü (akışkan dinamik rulman), tier a- segment bir seviyede thermaltake ise listelerde çok fazla adı geçmiyor net verisi yok.

Son düzenleme:
Duygusal açıdan kendime daha yakın hissettim hocam
Enermax daha iyi japon endüstriyel sınıfı, fan olarak daha sessiz daha uzun ömürlü (akışkan dinamik rulman), tier a- segment bir seviyede thermaltake ise listelerde çok fazla adı geçmiyor net verisi yok. yine de para sizin tercih sizin hocam, güle güle kullanın

kral ben senden gördümde paylaştım diğerleri de görsün diye

Duygusal açıdan kendime daha yakın hissettim hocam
geceleri uyurken kasadan sök beraber yat ikiniz birbirinize alışınca b tierden a+ a kadar yolu var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,058
Üyeler
197,123
Son üye
Kerem Can Tan
Geri