neyi kafaya takıyorsun aklında bir şey var belliki12 bucukta isten geldim 1 saattir debeleniyorum ama uyuyamiyorum kalbimde anlamini bilmedigim bir sizi var. Bu sebebi kendi kendime nasil cozumleyebilirim? Yasayip derdine derman olan biraderlerim var midirimsi
is is is isten gelmek yarin olmak yarin ise gitmek, dademin kafam dagilsin diye istedigim arbaa ilanlairna baktim 200-300 e kiytirik bise alabiliyodum. Kiytirik bise simdi 400-500 olmus. Para oldugu yerde sayiyor artsa da 10-20 artiyo arabalar 100-200 artiyo almis basini goturmus. Beynimdekileri bi kavanoza koyabilsem keskeneyi kafaya takıyorsun aklında bir şey var belliki
ne diyeyimki şimdi uyuyamıyorsan film izle bari rahatlatmaya çalış kendini bi duş al hava alis is is isten gelmek yarin olmak yarin ise gitmek, dademin kafam dagilsin diye istedigim arbaa ilanlairna baktim 200-300 e kiytirik bise alabiliyodum. Kiytirik bise simdi 400-500 olmus. Para oldugu yerde sayiyor artsa da 10-20 artiyo arabalar 100-200 artiyo almis basini goturmus. Beynimdekileri bi kavanoza koyabilsem keske
olur böyle şeyler takma kafana demekte istemiyorum çünkü aynılarını bizde yaşıyoruzne diyeyimki şimdi uyuyamıyorsan film izle bari rahatlatmaya çalış kendini bi duş al hava al
instada takiliyom vido izlemekte sarmiyo artik biliyon mu yazi yazmaya falanda dermanim yok izni de cumartesine yazmislar orrrrrne diyeyimki şimdi uyuyamıyorsan film izle bari rahatlatmaya çalış kendini bi duş al hava al
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
olur böyle şeyler takma kafana demekte istemiyorum çünkü aynılarını bizde yaşıyoruzherhangi bir çözümü yok
instada takiliyom vido izlemekte sarmiyo artik biliyon mu yazi yazmaya falanda dermanim yok izni de cumartesine yazmislar orrrrr
uyuyup uyanınca gitti ya umud etmek lazım bir şeyleri hedefleyerek savaşmaak lazım hayattaBenim günün 7-8 saati hissettiğim şey bu sadece geceleri değil. Stresten kaygidan oluyor o durumlar hep kaşlar çatık geziyorum. Ama şöyle bir durup düşünüyorum ne ulan bu karamsarlık canımı sıkan ne o andan geriye moral bozan ilk şeyi buluyorum önce dumduz bir küfür fasilasi sonra dünyada yaşayan herkese küfür etme fasilasi. Ondan sonra o karamsarlık hissi çok yavaş ama kademeli kademeli geçiyor