Yardım 17 Pro Sarj Hk Soru.

XxZeMaHSeRxX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
178
gece 1-2 de yattım 45 yada 49 du sarjı
sabah 10 da kalktm wp insta felan gezindim öyle sarj 20 oldu saat 11 de. normalmidir acaba ?

Çok normal değil gibi, anormallik var. Pil sağlığın kaçtı?
sabah 10 da kalktm wp insta felan gezindim öyle sarj 20 oldu saat 11 de. normalmidir acaba ?

100.
Orj cihaz ciktigindan 1-2 ay sonra almistm
Bende 17 pro max kullanıyorum, ios 26 gerçekten çok kötü bir yazılım. Apple ios yazılımlarında son yıllarda büyük sıçışta. Nerde o ios 15-16 lı günler.

Bende 17 pro max kullanıyorum, ios 26 gerçekten çok kötü bir yazılım. Apple ios yazılımlarında son yıllarda büyük sıçışta. Nerde o ios 15-16 lı günler.
İostanmidir hocam yoksa dedigm gibi cihaz ilk ciktigi zamanlar aldm zaten orj

İostanmidir hocam yoksa dedigm gibi cihaz ilk ciktigi zamanlar aldm zaten orj
Yüksek ihtimal iostandır, bide 17 pro pili küçük olduğu için şarjı hızlı gidiyor biraz daha. Apple destek uygulamasından bağlan istersen. Uzaktan telefona bağlanıyorlar, telefonda yazılımsal olarak bir sıkıntı var mı yok mu kontrol ediyorlar. İçin rahat eder.

Yüksek ihtimal iostandır, bide 17 pro pili küçük olduğu için şarjı hızlı gidiyor biraz daha. Apple destek uygulamasından bağlan istersen. Uzaktan telefona bağlanıyorlar, telefonda yazılımsal olarak bir sıkıntı var mı yok mu kontrol ediyorlar. İçin rahat eder.
Alla alla varmi ya oyle apple destek nerde knk tam bilmiyorm.

Bide sey sorcam sarj adaptor ne kullaniyon ben teee ip 13 um vardi 20w adaptor sonra 16 pro almstm ondada kullandm onu bu 17 proyada kullaniyom mesela

Alla alla varmi ya oyle apple destek nerde knk tam bilmiyorm.

Bide sey sorcam sarj adaptor ne kullaniyon ben teee ip 13 um vardi 20w adaptor sonra 16 pro almstm ondada kullandm onu bu 17 proyada kullaniyom mesela
Bende senelerdir aynı senin 20W adaptörü kullanıyorum, telefonu değiştikçe kutudan çıkan yeni kabloyu takıyorum geçiyorum.

Evet apple destek yaz app store a indir, veya telefonda yüklü de olabilir. Mesai saatleri içinde yardımcı oluyorlar ama dikkat et.

hocam bildirimler vs açıksa ondan mesaj gelip ekran açılıyo vs pil bitmiştir

Bende senelerdir aynı senin 20W adaptörü kullanıyorum, telefonu değiştikçe kutudan çıkan yeni kabloyu takıyorum geçiyorum.

Evet apple destek yaz app store a indir, veya telefonda yüklü de olabilir. Mesai saatleri içinde yardımcı oluyorlar ama dikkat et.
Tamam knk sagol bakcam
hocam bildirimler vs açıksa ondan mesaj gelip ekran açılıyo vs pil bitmiştir
Valla bi kizdan geliyor mesaj baska bildirm yok
telefon ısındı mı kullanırken
İsinmaz kolay kolay 17 pro

Tamam knk sagol bakcam

Valla bi kizdan geliyor mesaj baska bildirm yok

İsinmaz kolay kolay 17 pro
bide istersen bildiriimleri kapa ekranı masa bakacak şekilde ters koy sabah bak pil düşmüş mü

iOS 26.5 sürümü benim 17 Pro max’te iyi çalışıyor, şarjı da hemen bitirmiyor. Eğer güncel değilse güncelle o sürüne . Bide App Store’dan tüm uygulamaları güncellemeyi unutma, uyumsz ve eski uygulamalar şarjı sömürüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,146
Üyeler
197,139
Son üye
Jackly
Geri