Nzxt H3 Flow Fan Önerisi

Reaksiyon skoru
88
Merhaba arkadaşlar başlıktaki kasaya sahibim siyah renk. Sizlerden son öylesi istiyorum bütçem her bir fan için 1000 lira kadar sessiz olmasi onemli. Ledsiz alırsam arctic pro serisi alacağım. Ancak ledli oneri ihtiyacım var. Aklımda Asia Horse nyota var ancak biraz sesli deniyor. Abartili led sevmiyorum. Nzxt f240 corsair ique veya asiahorse nyota tarzı seviyorum sadece.

Kaç tane lazım ve kaçı reverse kaçı düz olacak?

7 tane lazım hocam 2si 14luk . Reverse olayına hakim değilim
1000089737.webp

Normalde fanlar iki yönlü de takılabiliyor istediğin yere hava alsın mı hava atsın mı duruma göre ayarlıyorsun. Ama fanın bir tarafı daha estetik diğer tarafında orta kısmı destekleyen çubuklar var. O yüzden insanlar alt tarafa reverse diğer taraflara normal fan alıyor genelde. Fan birazdan önericem işim bitince

Merhaba arkadaşlar başlıktaki kasaya sahibim siyah renk. Sizlerden son öylesi istiyorum bütçem her bir fan için 1000 lira kadar sessiz olmasi onemli. Ledsiz alırsam arctic pro serisi alacağım. Ancak ledli oneri ihtiyacım var. Aklımda Asia Horse nyota var ancak biraz sesli deniyor. Abartili led sevmiyorum. Nzxt f240 corsair ique veya asiahorse nyota tarzı seviyorum sadece.
H3 Flow tam akvaryum bir kasa değil ve rgb li fanlar hiç yakışmıyor bence. H3 Flow ful siyah rgb siz buildler güzel gözüküyor bence rgb li fan alma. Arctic p12 leri al geç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,081
Üyeler
197,128
Son üye
Enrehazretleri
Geri