- Reaksiyon skoru
- 11
.Ayrica su an ramde de bir indirim var akacede 0 fiyati 11.5 k ptt de şu an 10300 tl ye denk geliyor paraf karta 6 taksiti var faizsiz birkac kartada 2 3 taksiti var faizsiz sekilde bakmanizi oneririm
..Ayrica su an ramde de bir indirim var akacede 0 fiyati 11.5 k ptt de şu an 10300 tl ye denk geliyor paraf karta 6 taksiti var faizsiz birkac kartada 2 3 taksiti var faizsiz sekilde bakmanizi oneririm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
.
16x2 ayni model 38 e satiliyor 2 tane hesap açıp 2 tane alabilirsin aslinda fiyati guzel ayni model oldugundan da uyumsuzluk yapmaz gibi2x16 olaydı da alaydık keşke
vatan ın 11k ya sattığını görünce insanın alası gelmiyor ki bu fiyatlara vatan indirim yapmasa bile almam açıkçası 4k ya alıyoduk 20k ya bile alınmazAyrica 7800x3d de guzel bir fiyata gelmekte
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
16x2 ayni model 38 e satiliyor 2 tane hesap açıp 2 tane alabilirsin aslinda fiyati guzel ayni model oldugundan da uyumsuzluk yapmaz gibi
E tabii ki bende vatandan 16x2 xpg beyaz rgb li olan cl30 6000 mghz i 13 e aldim su an piyasasi baya ucmus durumda bu da kötünün iyisi diyelimvatan ın 11k ya sattığını görünce insanın alası gelmiyor ki bu fiyatlara vatan indirim yapmasa bile almam açıkçası 4k ya alıyoduk 20k ya bile alınmaz
Valla hergün 15 dk da bir sırf onun için forum a giriyorum ram alırsam sistem toplayacam almadan toplamamE tabii ki bende vatandan 16x2 xpg beyaz rgb li olan cl30 6000 mghz i 13 e aldim su an piyasasi baya ucmus durumda bu da kötünün iyisi diyelim![]()
Onceden islemcinin yanina ram hediye ederlerdi simdi ibre tersine dondu gecen gunlerde yurtdisinda kampanya yapmislar ram alana islemci hediye diye dustugumuz duruma bakValla hergün 15 dk da bir sırf onun için forum a giriyorum ram alırsam sistem toplayacam almadan toplamam![]()
Onlara da baktım oralardan getirteyim diye de vatan ın yanında sönük kalıyorOnceden islemcinin yanina ram hediye ederlerdi simdi ibre tersine dondu gecen gunlerde yurtdisinda kampanya yapmislar ram alana islemci hediye diye dustugumuz duruma bak![]()