mornix
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,088
senin attığın biraz daha iyi evet ben f/p olsun diye bunu önerdim alabiliyorsan onu al yada pulsarın ürünlerine bakattigim urune ne diyorsun reis bununla farki ne
senin attığın biraz daha iyi evet ben f/p olsun diye bunu önerdim alabiliyorsan onu al yada pulsarın ürünlerine bakattigim urune ne diyorsun reis bununla farki ne
tesekkurler hocamsenin attığın biraz daha iyi evet ben f/p olsun diye bunu önerdim alabiliyorsan onu al yada pulsarın ürünlerine bak
rica ederimtesekkurler hocam
knk sa gamin gecesinde cam mousepad var Alınır mı? bugun alcam ya onerdiklerinden ya da bunurica ederim
ben bunu çok merak ediyorum ama bir türlü almak nasip olmuyor her seferindede gaming gecesinde indirime giriyor çok bilgimde yok cam mouse pad kullanan biri değilim kullansamda çok nadir bu konuda çok bilgim yok yanlış bilgilendirmeyeyim.knk sa gamin gecesinde cam mousepad var Alınır mı? bugun alcam ya onerdiklerinden ya da bunu
![]()
HAWK Gaming HM20 Superglass Cam Mousepad Siyah, 420 mm
Siyah HAWK Gaming HM20 Superglass, 420 mm x 330 mm boyutlarındaki temperli cam yüzeyi ile oyun deneyiminizi geliştirir. Detayları inceleyin.www.incehesap.com