7 Fanım Var ARGB Lerini Nasıl Kontrol Ederim

Değirmencidayı

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
173
7 fanın hepsini en ucuz yolla nasıl kontrol edebilirim etki ediyo mu bilmiyorum ama tam beyaz renk yapıcam nasıl yapabilirim fan hub mı almalıyım başka yöntemi var mı yada

kimi fanlar birbirine bağlanabiliyor 3 fan birbirine bağlayıp 1 tane sokete takabilirsin anakartında kaç tane fan header ve argb header var ?

1780695063666.webp

7 fanın hepsini en ucuz yolla nasıl kontrol edebilirim etki ediyo mu bilmiyorum ama tam beyaz renk yapıcam nasıl yapabilirim fan hub mı almalıyım başka yöntemi var mı yada
bu Kartta 2 adet JARGB olduğunu biliyorum RAM slotlarının hemen sağ üst köşesinde diğeride sol alt kısımlarda olması gerek 3 pinli olanlar 5v 4 pinli olanlar 12v

bu Kartta 2 adet JARGB olduğunu biliyorum RAM slotlarının hemen sağ üst köşesinde diğeride sol alt kısımlarda olması gerek 3 pinli olanlar 5v 4 pinli olanlar 12v
baktım 3 tane jargb 1 tane jrgb varmış çoklayıcılar işe yararmı yoksa kontrolcü falanmı almalıyım

Fanların ARGB girişlerini birbirine tak. O tek kalacak girişi de anakarta tak. Daha sonra SignalRGB uygulaması ile hepsini kontrol edebilirsin.

Geri