Öneri Kablosuz Kulaklık Önerisi Bütçe 17k

Reaksiyon skoru
82
kablosuz kulaklık arıyorum pubg ve cs oynuyorum genelde tabi yanında hikayeli oyunlar benim için en önemli olan ayak sesi ve tabii ki seslerin temiz ve net gelmesi birde izolasyonu iyi olmalı (mümkünse anc) odada 3 kişiyiz çünkü, mikrofon da dış sesleri kesebilirse mükemmel olur

kablosuz kulaklık arıyorum pubg ve cs oynuyorum genelde tabi yanında hikayeli oyunlar benim için en önemli olan ayak sesi ve tabii ki seslerin temiz ve net gelmesi birde izolasyonu iyi olmalı (mümkünse anc) odada 3 kişiyiz çünkü, mikrofon da dış sesleri kesebilirse mükemmel olur
o paraya kulaklık mikrofon ayrı alsan daha iyi olur senin için

Arkadaşın dediği gibi Mikrofon Kulaklık alsan çok daha iyi olur, bir kulaklığa o kadar vermenin bir mantığı yok.

abicim mikrofona yerim yok ve yıllardır mikrofonlu kulaklık kullanıyorum cloud 2 yi alalı 4 yıl mı 5 yıl mı ne oldu memnunum ama kablosu deri pedleri ve dış sesi kesememesi beni bunalttı anc li mikrofonlu en iyi sesi kasabiliceğim bir kulaklık istiyorum buna da 17k para ayırdım bu özelliklerin en iyisi 20k ysa 20 de veririm, harici mikrofon istesem harici mikrofon önerisi yazarım, yinede öneriniz için teşekkürler.

mikrofona yer ayırmak istemiyorum her şey tek cihazda hallolsun, mikrofona ayırcak yer de yok zaten.
bi yerden sonra kulaklığın fiyatı artınca bile oyun kısmında pek bişey değişmiyo zaten o paraya ekstra mikrofon koluda alabilirsin yerde kaplamamış olur zaten hiçbi kulaklığın mikrofonu harici mikrofon kadar kaliteli olamaz

Kulaklığa o kadar para verilmez

SteelSeries Arctis Nova Pro

Geri