🔥İndirim İkea 160x80 Beyaz Masa Tablası 2000tl

Burdaki ceo olmuyor yalnız
1780833474275.webp

1780833509383.webp

oluyor

o konuda haklısınız benim kullandığımda sunta masa olması lazım ama ben memnunum baya MDF daha ağır vs eyv ama sallanma muhabbeti de çok önemli benim masa çok sallanmıyor şimdi mdf alsam sallansa kafayı yerim özel kesim vs ayağına iade de almazlar
Sallanma olayı ayağa bağlı, ayak sağlamsa, iki tarafi birbirine birleştirecek profilde varsa sallanmaz. Suntalem özellikle monitor kolu ile kullanacaklara önermiyorum, esneme yapar 140 ve üstü ölçülerde. Hatta ikeanin kalın suntalemlerini kırdığını, monitörleri parçaladigi ile baya bir konu okumuştum redditte

Birisi diğer parçaları paylaşsa artık kış için kızakmı yapıcaz bunu.

Birisi diğer parçaları paylaşsa artık kış için kızakmı yapıcaz bunu.
Hocam 4 tane adils ayak link atmış arkadaş ilk sayfada zaten sizde ikeaya yazarsanız gelir ancak uyumlu değil her delik sonradan ayak başına 3 4 delik açmanız gerekebilir

Sallanma olayı ayağa bağlı, ayak sağlamsa, iki tarafi birbirine birleştirecek profilde varsa sallanmaz. Suntalem özellikle monitor kolu ile kullanacaklara önermiyorum, esneme yapar 140 ve üstü ölçülerde. Hatta ikeanin kalın suntalemlerini kırdığını, monitörleri parçaladigi ile baya bir konu okumuştum redditte
nasıl bir şey önerirsin peki hacı MDF olup 160x80 2 monitör kolu vs koyucam ben geniş bir şey arıyorum açıkcası

nasıl bir şey önerirsin peki hacı MDF olup 160x80 2 monitör kolu vs koyucam ben geniş bir şey arıyorum açıkcası
Bütçe varsa ayakları sağlam, mdf 1.8 mm

Bütçe varsa ayakları sağlam, mdf 1.8 mm
bütçem varda acaba değer mi ve nasıl masa sallanması ıvır zıvırı

bütçem varda acaba değer mi ve nasıl masa sallanması ıvır zıvırı
Satın alanlar sallanma yok diyor, değer mi kısmına gelirsek, maliyeti pahalı olduğu için ben değer diyorum.
Mesela şu masayı 180x70 18 mm mdf adamlar 9.5k'ya satıyor
Kendimiz hazır ayak ve tabla alıp masa yapmak istesek
180x70 18 mm mdf tabla 3924 tl
2 tane X ayak 5x3 cm kalınlığında 2000 tl, biz 3 tane koyacağımız için 3000 tl diyelim.
7k fiyat çıkıyor
senin istediğin gibi ölçüde 160x80 2.6 mm mdf masa tablası 4073 tl, ayağıda en az 3 gider, 7k yine buluyoruz ama masa baya sağlam oluyor,
ayağı ucuza bulursak şöyle 4lü ikea masa ayağı 1200 tl, masa 5.273 tl olur ama bu ayakla sallanabilir, destek gerekebilir masa altına.

BEN 1000 TL YE 70 X 120 ALDIM EVDE ZATEN ESKİ Bİ MASA VARDI CUK OLDU SADECE MONTE EDECEM +300 NAKLİYE İSTİYOR BİDE BEYLER BİLGİNİZE KONUYU AÇAN ARKADAŞA TEŞEKKÜRLER İYİ DENK GELDİ

Satın alanlar sallanma yok diyor, değer mi kısmına gelirsek, maliyeti pahalı olduğu için ben değer diyorum.
Mesela şu masayı 180x70 18 mm mdf adamlar 9.5k'ya satıyor
Kendimiz hazır ayak ve tabla alıp masa yapmak istesek
180x70 18 mm mdf tabla 3924 tl
2 tane X ayak 5x3 cm kalınlığında 2000 tl, biz 3 tane koyacağımız için 3000 tl diyelim.
7k fiyat çıkıyor
senin istediğin gibi ölçüde 160x80 2.6 mm mdf masa tablası 4073 tl, ayağıda en az 3 gider, 7k yine buluyoruz ama masa baya sağlam oluyor,
ayağı ucuza bulursak şöyle 4lü ikea masa ayağı 1200 tl, masa 5.273 tl olur ama bu ayakla sallanabilir, destek gerekebilir masa altına.
destekten kastın bir ayak vs daha mı

Geri