Çözüldü✓ Xfxmi Yoksa Asus Dualmi

brtllx

80+
Reaksiyon skoru
32
Dostlar selam sistem topluyorum ikinci elden ekran kartı alacağım 6700xt almaya karar verdim iki ilan buldum testlerini yapıp alacağım zaten ikisinindede o konuda bi problemim yok ancak ikisi farklı modeller ve aralarında 1000 TL gibi bi fiyat farkı var 1000 TL fiyat fark olması çok önemli değil benim için ancak hangi model daha iyi çalışıyor sizce yada bı fark olurmu? modeller aşağıdaki gibi

XFX Quick Rx6700xt
Asus Dual Rx6700xt

6000 serisinde XFX'ten olabildiğince uzak dur.

QICK alırdım ben olsam. Merc' e daha yakın. Sogutma vs aynı bile olabilir veya cok yakın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Soru isareti
Tamirci arkadaşlara sorabilirsiniz. :D

En fazla sorun çıkartan XFX marka kartlar aga tanıdığım bir tamircinin yorumu, ben de 3 4 tane model kullanmıştım beğenmedim genel olarak. Dual nasıl bilmiyorum kullanmadım.

En fazla sorun çıkartan XFX marka kartlar aga tanıdığım bir tamircinin yorumu, ben de 3 4 tane model kullanmıştım beğenmedim genel olarak. Dual nasıl bilmiyorum kullanmadım.
Sapphire nitro+ modele 13k yazanlar var 😃

Sapphire nitro+ modele 13k yazanlar var 😃
Yazsınlar :D kendileri kullanmaya devam ederler. Ben de pahalı satıyorum ama özel bir model mesela hava soğutmalı 6900XT alınabiliyor benim 6800XT sattığım paraya ama bazıları cidden abartıyor.

Dostlar selam sistem topluyorum ikinci elden ekran kartı alacağım 6700xt almaya karar verdim iki ilan buldum testlerini yapıp alacağım zaten ikisinindede o konuda bi problemim yok ancak ikisi farklı modeller ve aralarında 1000 TL gibi bi fiyat farkı var 1000 TL fiyat fark olması çok önemli değil benim için ancak hangi model daha iyi çalışıyor sizce yada bı fark olurmu? modeller aşağıdaki gibi

XFX Quick Rx6700xt
Asus Dual Rx6700xt
İkisisin ne kadar olduğunu, kfg durumlarını ve furmark test fotoğrafları olmadan kıyaslama yapamayız.

QICK alırdım ben olsam. Merc' e daha yakın. Sogutma vs aynı bile olabilir veya cok yakın

Soru isareti
bulabildiğim güvenilir tek iki model zaten hocam bunlar teşekkür ediyorum

İkisisin ne kadar olduğunu, kfg durumlarını ve furmark test fotoğrafları olmadan kıyaslama yapamayız.
xfx 10500
Asus 11500

birinde furmarkda 6 dakikada maksimum 62 derece
diğerini hatırlamıyorum ama değerleri normaldi istemiştim

bulabildiğim güvenilir tek iki model zaten hocam bunlar teşekkür ediyorum

xfx 10500
Asus 11500

birinde furmarkda 6 dakikada maksimum 62 derece
diğerini hatırlamıyorum ama değerleri normaldi istemiştim
Görsel gerekiyor.hotspot vram sıcakları,fan rpmleri vs.Ayrıca furmark testleri 15 20 dakika olmalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,175
Üyeler
197,146
Son üye
Bimurhan
Geri