Anakartim Uzerinde ARGB Baglantisi Yok

MTZ"

80+
Reaksiyon skoru
0
Yani soğutucudaki 3 fanın argbleri birbirine bağlarsınız son çıkışı da kasadaki kontrolcüye bağlarsınız ama o kontrolcüdeki tek çıkış 3 fanı besler mi beslemez mi kesin bir şey diyemem. Deneyin beslemezse zaten fanların bazıları yanmayacaktır.

Yani soğutucudaki 3 fanın argbleri birbirine bağlarsınız son çıkışı da kasadaki kontrolcüye bağlarsınız ama o kontrolcüdeki tek çıkış 3 fanı besler mi beslemez mi kesin bir şey diyemem. Deneyin beslemezse zaten fanların bazıları yanmayacaktır.
Öncelikle cevap için teşekkür ederim kasa 10 adet fana kadar destek sunabiliyor kontrolcude de kopruleme ile 2 3 bosluk var o yuzden problem olmaz diye düşünüyorum benim takıldığım nokta anakartta argb olmadığı için problem cikmasi işlemci stok fan ile 94 derecelere kadar cikiyor sogutma sart diyebilirim

Merhabalar benim anakartim uzerinde ARGB portu bulunmamaktadır sıvı sogutma baglantisi yapmak icin anakart yerine kasamin kontrolcusunu kullansam olur mu ? Anakart https://www.gigabyte.com/tr/Motherboard/B550M-DS3H-rev-15
Kasa
MSI MPG GUNGNIR 300R AIRFLOW WHITE
ARGB olmadigi için aldığım soğutucunun RGB bağlantısını kullanmayacak miyim ?
Sıvı sogutucu ise
Kontrolcü varsa bağlayın. Argb sorunsuz çalışacaktır.

Geri