Online kısmında sadece özel harekatçı elemanlar var sana oynatmazlar2023 de EA den 13 TL ye battflield 3 almışım ama eski bi oyun gibi duruyor indirmeye değer mi güzel midir
Ne anlamda hocam kötü mü demek istedin50 TL'ye alayımo kadar yani
![]()
Hiç çıkmıyorlar mı oyundan yaOnline kısmında sadece özel harekatçı elemanlar var sana oynatmazlar
Hikayesini oynasam yeterde ekran kartım mx130 açmaz bile oyunu muhtemelenoyun güzelde şefim üsteki arkadaşın dediği gibi özel hareketçılar var oyunda çok zor oynatıyolar sana sadasassasdas sen sıfırdan silahını level atlatmaya çalışıp özelliklerini açana kadar bezdirirler.
hocam kusura bakma ama sen en fazla borderlands 2 falan oynarsın o kartlaHikayesini oynasam yeterde ekran kartım mx130 açmaz bile oyunu muhtemelen
oynarsın hocam hiç cs2 denedin mi mesela?Valo ets falcon bms falan oynuyorum aslında![]()
Valla indirmek istemedim çünkü herkes valorant dan daha ağır olduğunu söylüyor baloda en düşük 40 en yüksek 87 falan olmak üzere ortalam oynayabiliyorum en düşük ayarlarda hiç yoktan iyi oluyor ama CS 2 de 30fps oynatırsa zevk alamam diye indirmedimoynarsın hocam hiç cs2 denedin mi mesela?