SebekeSuyu
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 924
pardon cratos lite ile karıştırdımCratosta modüler. İkiside besler sistemi. Ben cratos alirdim belki inidirime düşerse 1st player ndgpde bakılabilir.
pardon cratos lite ile karıştırdımCratosta modüler. İkiside besler sistemi. Ben cratos alirdim belki inidirime düşerse 1st player ndgpde bakılabilir.
değiş fsp vita 850gm alabilirsin.İncehesapta hazır kasa olarak aldım içindeki psu hakkında çok bilgi yok modeli bu
9070 xt asus prime var kasada 3 güç girişli…
Psu kötümüdür ? Değişmek gerekirmi ?
Şuan corsair rm750e indirimde ben olsam onu tercih ederdim.5k civarı en iyisimi bumu ? Başka öneride olursa iyi olur
indirimli hali buysa sıkıntı büyükŞuan corsair rm750e indirimde ben olsam onu tercih ederdim.
CORSAIR RM750e 750W 80+ Gold ATX 3.1 Full Modüler 120mm Fanlı Güç Kaynağı
CP-9020295-EU - CORSAIR RM750e 750W 80+ Gold ATX 3.1 Full Modüler 120mm Fanlı Güç Kaynağıpckolik.com.tr
TR şartları diyelimindirimli hali buysa sıkıntı büyük
tr şartlarıyla alakası yok direkt fiyatına göre rezalet bir psu. bileşen olarak daha iyi olan raijintek 200 lira daha pahalı ve 850w. corsair çoğu yerde b+ tier geçiyor. çok saçma yani 5000 liraya alınacak en son psu.TR şartları diyelim![]()
Rezaletmi?tr şartlarıyla alakası yok direkt fiyatına göre rezalet bir psu. bileşen olarak daha iyi olan raijintek 200 lira daha pahalı ve 850w. corsair çoğu yerde b+ tier geçiyor. çok saçma yani 5000 liraya alınacak en son psu.
fiyatına göre yazdım farkındaysanRezaletmi?![]()
Arada 150 watt var ben corsair tercih ederim. Aynı fiyat bandında iki model arasında kalınan durumlarda tercih önceliği platform üreticisi olmalı. Tecrübe önemli. Sanr yeni çinli üretici enermax modellerinde fena iş çıkartmasada corsairin bu modelinde hec'in platformu var. Benim kriterlerim bunlar siz uyarsınız uymazsınız.rm-x olsa belki eder de. 750w psu'ya 5 bin lira vermek fena koyar ayrıca.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
fiyatına göre yazdım farkındaysanaz oku bari
Kral bu PSU tier listi nerden bulabilirimcratos A, Enermax A- tierde. sessizliğe bakmayacaksan inceleme aramana gerek yok. sırf A diye cratos almazdım A- 1000w 5090 kullanmayacaksan hemen her sisteme yeter zaten (5090 şüpheli)
Kral bu PSU tier listi nerden bulabilirim