🔥İndirim Gıgabyte Gamıng 240 ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu 3050tl

Kendin sitelerinden de bakabilirsin yapay zeka da zaten siteye gidip bilgi alıp sana sunuyor sen yapay zeka nın da nasıl kullanıldığını bilmeyecek kadar zavallı olduğundan mütevellit böyle şeylerden bi haber yaşıyorsun hayatı bu sınırdan devam et dostum bundan fazla düşünürsen sana zarar :D
beyler böyle bi konudan dolayı tartışmanız doğru olmaz herkesin bilgisi kendine öneriniz varsa söyleyin dinleyen dinler dinlemeyen dinlemez tartışma tatsız oluyor böyle güzel yardımlaşma yerlerinde

Tebrikler doğru bir ürün seçmeyi başarmışsın şaşırtıcı. Ama markaya değil modele göre tercih yapmayıda öğren ki başkalarına karşı kendini bu kadar bilmiş sanma. Ha fikrimi soracak olursan 240mm sıvı soğutucu saçmalık o ürüne o parayı vermek ayrı saçmalık güle güle kullan sen.
Kardeşim sen beni çok yanlış anladın ben konuda bulunan 240mm soğutucuyu savunmuyorum 3000 tl ye 360mm sıvı soğutucu var diyenlere nerde kaliteli 360 mm 3000tl ye satılıyor diye soruyorum. Ayrıca 240mm sıvı soğutmaya para vermek saçmalık değil. Eğer benim gibi biraz estetik takıntın varsa sistemin içinde güzel dursun diye kule tipine 1500 vermektense biraz daha koyup estetiğe de yatırım yapmak mantıklı geliyor. Tabi kişiden kişiye değişir. Benim seninle kavga etmek gibi bir derdim yok konudaki sıvı soğutmayı da savunmuyorum dediğim gibi 3000 tl ye kaliteli 360mm sıvı soğutma bulunabilmesi indirim olmadıkça çok zor dedim sadece sen neden hala benim gıgabyte sıvı soğutmayı savunduğumu düşünüyorsun. Ayrıca gidip baktım garanti kapsamı da geniş bence şans verilebilir.

Kardeşim sen beni çok yanlış anladın ben konuda bulunan 240mm soğutucuyu savunmuyorum 3000 tl ye 360mm sıvı soğutucu var diyenlere nerde kaliteli 360 mm 3000tl ye satılıyor diye soruyorum. Ayrıca 240mm sıvı soğutmaya para vermek saçmalık değil. Eğer benim gibi biraz estetik takıntın varsa sistemin içinde güzel dursun diye kule tipine 1500 vermektense biraz daha koyup estetiğe de yatırım yapmak mantıklı geliyor. Tabi kişiden kişiye değişir. Benim seninle kavga etmek gibi bir derdim yok konudaki sıvı soğutmayı da savunmuyorum dediğim gibi 3000 tl ye kaliteli 360mm sıvı soğutma bulunabilmesi indirim olmadıkça çok zor dedim sadece sen neden hala benim gıgabyte sıvı soğutmayı savunduğumu düşünüyorsun. Ayrıca gidip baktım garanti kapsamı da geniş bence şans verilebilir.
Konudaki sıvı soğutmaya kalitesiz demedim bende zaten. 3000 liraya 360mm sordun bende attım attıklarımın hepsi gönül rahatlığıyla alınabilir modeller. Kasa küçükse ve estetik hedefleniyorsa alınabilir tercih meselesi.

Konudaki sıvı soğutmaya kalitesiz demedim bende zaten. 3000 liraya 360mm sordun bende attım attıklarımın hepsi gönül rahatlığıyla alınabilir modeller. Kasa küçükse ve estetik hedefleniyorsa alınabilir tercih meselesi.
Çok ısınan bi işlemcin yoksa benim gibi (9700X)
240mm de gayet yeterli bazı işlemciler var özellikle intel tarafında onlara zaten 360 ın aşağısı imkansız yetersiz kalıyor. Marka takıntısı varsa 60 derecede değil 65 70 derecede çalıştırır işlemciyi 240 olur ama daha ksliteli bi marka olur. Kesinlikle senin dediğin gibi tercih meselesi thermalright soğutucu çok kaliteli ama diğer ikisini kullananı veya tavsiye edeni hiç görmemiştim.

Dostum piyasa senin keyfine göre şekillenmiyor 3000 tl ye aldığın her sıvı soğutma da aynı performansı, sessizliği, malzeme kalitesini, garantiyi vermiyor siz sıvı soğutma alırken aaa tamam bunla bunun arasında 3 derece fark var bu kadar para vermeme gerek yok diye bakıyorsunuz da pompa ne kadar sesli çalışıyor fanlar ne kadar ses çıkarıyor garanti süresi kaç yıl firma ürünün arkasında duruyor mu? Malzeme kalitesi nasıl diye düşünmüyorsunuz 360mm sıvı soğutma alırken indirim vs olmadıkça minimum 4k fiyatına altına kaliteli ürün bulmak zor. İhtimaller düşük ama aldığınız ürünün bozulması durumunda sadece ürünün başına gelen sorundan değil bütün bileşenlere verebileceği zararın masrafını karşılayacak mı firma? Tamam evet ürünler fiyat performans ama birde bu işin kalite fiyat performans tarafı var. Adamın biri 60 70k verdiği sistemi garanti süresi kısıtlı ve garanti kapsaması belirsiz bi ürüne neden emanet etsin? Siz ürün alırken sadece fiyatına karşılık aldığınız performansa mı bakıyorsunuz? Şu zihniyetten çıkın artık bazı insanlar kalite ve garanti de arıyorlar :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Okursun birşeyler öğrenirsin artık :D

Arctic LFII ve LFIII ile benzer performansa ve kaliteye sahip bir urun.

Şuan 3000 bin lira bandında 360mm oldukça iyi soğutucular alınıyor. İlk sayfadaki mesajlarda atılan soğutucular gayet kaliteli ürünler. Kuvvetle muhtemel hepsinin performansı konudaki 240 mm üründen iyidir. Senin o markaları veya o ürünleri bilmemen onların kötü olduğu anlamına gelmiyor. Özellikle Liqmaxflo bayağı iyi ürün. Marka demişsin. Güvence demişsin. Hiçbir dayanağın yok. Lian Li gibi bir dev bile sızıntı durumunda sadece ilk 1 sene zaiyatın %100 ünü karşılıyor. Onun da nasıl hesaplanacağı meçhul.

bu fiyata 240lığa elimi bile sürmem

360mm almıştım ekran kartı ile beraber gigabyte kampanyası vardı fatura ayrı kesilince iptal etmiştim 240mm bilmiyorum ama 360mm olanının radyatörü kalındı bu da öyleyse iyidir diye düşünüyorum 360mm kasası desteklemeyen için alınabilir .
Edit : 35mm radyatör kalınlığı varmış muadillerine göre radyatörü kalın

Son düzenleme:
7800x3d var kule tipi phantom sprit var sıvı geçmek mantıklı mı ?

7800x3d var kule tipi phantom sprit var sıvı geçmek mantıklı mı ?
oyun falan oynuyorsan sadece yeterli olur diye düşünüyorum ama kasa daha ferah dursun diyorsan hem performans olarak hemde görüntü olarak sıvı daha iyidir

Şuan 3000 bin lira bandında 360mm oldukça iyi soğutucular alınıyor. İlk sayfadaki mesajlarda atılan soğutucular gayet kaliteli ürünler. Kuvvetle muhtemel hepsinin performansı konudaki 240 mm üründen iyidir. Senin o markaları veya o ürünleri bilmemen onların kötü olduğu anlamına gelmiyor. Özellikle Liqmaxflo bayağı iyi ürün. Marka demişsin. Güvence demişsin. Hiçbir dayanağın yok. Lian Li gibi bir dev bile sızıntı durumunda sadece ilk 1 sene zaiyatın %100 ünü karşılıyor. Onun da nasıl hesaplanacağı meçhul.
Corsair ın ilk 1 sene gibi bir şartı yok. Demekki neymiş kardeşim bi marka A ürününü iyi yapıyor diye B ürünü de çok iyi demek yanlış bir fikirmiş ben bilmiyorum diye kötülerdir demiyorum kullanan az kullanıcı deneyimi ve yorumu kısıtlı. Bu demek değildir ki kötü. Ben kötü olduklarını değil markanın tutumundan haberimiz olmadığını söylüyorum. Atılan iyi dediğin soğutucuları alıp kullanan sonrasında sorun yaşayan kimse olmamış. Evet bu ürünü kaliteli yapabilir. Ama ya senin başına gelirse? O zaman markanın teknik desteği nasıl bir tutum sergilemeycek biliyormusun? Hayır çünkü daha önce kimsenin başına gelmemiş. Bir örnek vereyim sana sen cevap vermeden.

Ben wraith den 20 farklı ürün satın aldım başıma hiçbir negatif durum gelmedi çok şükür. Ama ürünlerde sorun yaşayanlar olmuş ve teknik destek ekipleri ne iade ne değişim nede tamir kabul etmemiş. Gelip bana sorarsan wraiht iyi firma derim çünkü teknik desteklerine hiç ihtiyaç duymadığım için bu durumla ilgili birişey bilmiyorum. Bahsettiğiniz o 360mm sıvı soğutmalar da aynı hiç üründe sorun yaşayıp teknik desteğe başvuran ve bunun hakkında bilgi veren ne bir içerik üreticisi nede bir normal vatandaş yok. Bu durum şuna yol açar evet ürün kaliteli ancak 1000 de 1 ihtimalle de olsa size gelen üründe sorun oluşursa markanın size nasıl bir garanti yada teknik destek sunacağını bilmiyorsunuz.

Ben kesinlikle alınmaz demiyorum ürünü de kötülemiyorum kaliteli diyorsanız öyledir muhtemelen ama bu o markanın garanti ve teknik destek durumunun iyi olduğunu bize kanıtlamaz.

Bu yüzden 360mm sıvı soğutma alırken minimum 4-5 K veririm Gider corsair yada başka gerçekten sağlam garanti ve teknik destek sunan markadan alışveriş yaparım ilerde bi durum oluşursa başım ağrımaz anlatmaya çalıştığım bu attığınız ürünler güzelse isteyen alır kullanır ben kendi fikrimi belirttim ben güvenmem almam diye bu neden sizin kanınıza dokunuyor? Markanın ceo su sizmisiniz? Benim param var olmasa da biraz daha çalışır üstüne koyar alırım 2k para bir şey değil. Sonra pişman olup Ah vah etmekten iyidir.

Geri