🔥İndirim Zoko Ice Pro Bp6 Siyah/Beyaz Tek Kule Tipi Soğutucu - 942 (S) / 987 (B)

kupon bunda da var soğutma olarak tatmin eder mi bilmiyom
bende bu var zaten ama yetersiz kalıyor

Dostlar bu çift fan tek kule bir soğutucu. Çift kule gibi değerlendirmeyin

Dostlar bu çift fan tek kule bir soğutucu. Çift kule gibi değerlendirmeyin
2 saattir yazıyorum kimsenin umrunda değil gibi hocam 1 ay öncede açıldı konusu aldım kutusunu bile açmadım iade etmekte zor geldi konuyu açan arkadaşta gerekli uyarmayı yapması gerekiyor bence geçen seferde yapmadı süs diye duruyor kenarda. 1300 liraya segotep olduğu ortamda alınacak bir şey değil.

2 saattir yazıyorum kimsenin umrunda değil gibi hocam 1 ay öncede açıldı konusu aldım kutusunu bile açmadım iade etmekte zor geldi konuyu açan arkadaşta gerekli uyarmayı yapması gerekiyor bence geçen seferde yapmadı süs diye duruyor kenarda. 1300 liraya segotep olduğu ortamda alınacak bir şey değil.
Kesinlikle katılıyorum. Konuya tek kule diye belirtilmesi lazım

Kesinlikle katılıyorum. Konuya tek kule diye belirtilmesi lazım
Belirteyim tabii ki.

alırken bakmadın mı hocam tek mi çift mi diye :D?

çift kule değil bu geçende aldık valla kargodan geldiği gibi duruyor açmadım bile zokoyu yuttuk diye geyik yapıyorduk
Galiba bunlar tek kuleye öne bir tane standart arkaya da reversed blade fan takmış. Videoda ''CFM değeri diye bir şey varmış ilk defa duydum'' diyor anlatan kişi :D. Ürünün resmi sayfasında fanların sesi ve statik basıncı belirtilmemiş. Bu fiyata bilemedim.

tek kule fan için fırsat bir ürün değil ki arkadaşta forumda yeni değil vallahi bakmadım
Nasıl fırsat değil ya :D 6 bakır borulu ve muadailleri genelde 1000-1200 civarı.

rpm bilgilendirmesi yanlış olan ürün değil miydi bu?

rpm bilgilendirmesi yanlış olan ürün değil miydi bu?
Yanlış değil aslında konuda da yazdığım gibi fanlar fason olduğu için etiketine ellememişler maliyet artmaması adına.

• Beğen
Reaksiyonlar: ssh4
Galiba bunlar tek kuleye öne bir tane standart arkaya da reversed blade fan takmış. Videoda ''CFM değeri diye bir şey varmış ilk defa duydum'' diyor anlatan kişi :D. Ürünün resmi sayfasında fanların sesi ve statik basıncı belirtilmemiş. Bu fiyata bilemedim.
Kutusunu bile açmadım salatalık çıksa içinden artık kabulum
Nasıl fırsat değil ya :D 6 bakır borulu ve muadailleri genelde 1000-1200 civarı.
Geçen FSP 600 e geldi Segotep ler 600a geliyor 2 kulesi 1300 tl ben fırsat göremiyorum hocam

Ekler

• 1000127800.webp
    1000127800.webp
    210 KB · Hit: 19
Geri