Mustafa Zahid
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,461
- Bütçe
- 45000
Selamlar. Elimde 14 Pro 256GB var ve pili %76 olduğu için yavaştan acaba bataryayı orijinaliyle değiştirsem mi diye düşünmeye başladım. Servis fiyatı 5.000₺. Bu parayı buna vermek yerine kendi telefonumu satıp üstüne 5.000₺ koyup aynı serinin Pro Max'ine mi geçsem diye düşündüm. İlanlardakilerin pil yüzdeleri %85 civarı ve gerçekten de yaptığım hesaba uyuyor ancak şöyle bir sıkıntı var: Hepsi pasaport kayıtlı ve 3 yılı doldurmuş cihazlar.
Şimdi size sorularım şunlar:
1)Pasaport kayıtlı olup 3 yılı geçirmiş cihazlara güvenmeli miyim?
2) Direkt olarak sadece elimdeki telefonu satıp yurt dışı 16 Pro Max'e mi geçsem?
3) Kendime "otur oturduğun yerde" diyip bataryayı değiştirip devam mı etsem?
Açıkçası uzun bir süredir yurt dışı 16 Pro Max alıp büyük batarya ve büyük ekranın konforuna erişmek istiyorum, o sebeple de elimdeki Pro'yu satıp Pro Max mi alsam diye bir düşünce oluştu. Abim yurt dışı cihazı kullanan birisi ve pişman değil, peki kullananız varsa siz önerir misiniz?
Şimdi size sorularım şunlar:
1)Pasaport kayıtlı olup 3 yılı geçirmiş cihazlara güvenmeli miyim?
2) Direkt olarak sadece elimdeki telefonu satıp yurt dışı 16 Pro Max'e mi geçsem?
3) Kendime "otur oturduğun yerde" diyip bataryayı değiştirip devam mı etsem?
Açıkçası uzun bir süredir yurt dışı 16 Pro Max alıp büyük batarya ve büyük ekranın konforuna erişmek istiyorum, o sebeple de elimdeki Pro'yu satıp Pro Max mi alsam diye bir düşünce oluştu. Abim yurt dışı cihazı kullanan birisi ve pişman değil, peki kullananız varsa siz önerir misiniz?