Bilgisayarın Donması Hiç Bir Tuşun Çalışmaması

supremel

80+
Reaksiyon skoru
0
league of legends de alt tab attığımda pc komple donuyor başka oyunlarda oluyor mu tam bilmiyorum denemedim pc yi açıp kapatmam gerek düzelmesi için bu sorunu nasıl çözebilirim hiç bir şey çalışmıyor hiç bir tuş kombinasyonu bios güncel win güncel
r5 7600x
msı 4060ti 8gb
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart
16gb 5600mhz
sebebini ve çözümünü bilen var mı ? günde 1 2 kez oluyor
(discorddan sesim gidiyor ve bende onları duyabiliyorum )

Hocam bir ara valoda oluyordu bende. Donanım ivmeli gpu zamanlamasını açtım. HAGS diye geçiyor ayarlardan açarsın

league of legends de alt tab attığımda pc komple donuyor başka oyunlarda oluyor mu tam bilmiyorum denemedim pc yi açıp kapatmam gerek düzelmesi için bu sorunu nasıl çözebilirim hiç bir şey çalışmıyor hiç bir tuş kombinasyonu bios güncel win güncel
r5 7600x
msı 4060ti 8gb
16gb 5600mhz
Ben pek anlamam ama bir arkadaşımda aynısı oluyordu sorun psudan çıktı

r5 7600x
msı 4060ti 8gb
16gb 5600mhz
Bende buna benzer birsey oluyor da benim donanımdan galiba biryere girince donuyor kapatmadan düzelmiyor sende bir kapa aç yap düzelir belki

Hocam ayarlar,grafik ayarları,gelişmiş kısmında olması lazım.
açıkmış zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende buna benzer birsey oluyor da benim donanımdan galiba biryere girince donuyor kapatmadan düzelmiyor sende bir kapa aç yap düzelir belki
aç kapa yapıyorum zaten de can sıkmaya başladı artık her gün her gün çözmem gerek

Ekran görüntüsü 2026-06-09 031546.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,269
Üyeler
197,167
Son üye
s3nn4
Geri