Şoknet İnternet Alınır mı?

Tablet123

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,507
Yaz için 3-4 ay da olsa internet bağlamayı düşünüyorum evde 1000Mbps Türk Telekom fiberi var başka altyapı yokmuş her yerden sorguladım. Baktığımda da en ucuz Şoknet gördüm 100Mbps hıza ilk 4 ay sabit fiyat ayda 450TL diyor alınır mı sizce veya bu alınmazsa ne alınır birkaç güne bağlatmam lazım birinden.

Yaz için 3-4 ay da olsa internet bağlamayı düşünüyorum evde 1000Mbps Türk Telekom fiberi var başka altyapı yokmuş her yerden sorguladım. Baktığımda da en ucuz Şoknet gördüm 100Mbps hıza ilk 4 ay sabit fiyat ayda 450TL diyor alınır mı sizce veya bu alınmazsa ne alınır birkaç güne bağlatmam lazım birinden.
3-4 ay için çok mantıklı. Zaten altyapı fiber. Teknik olarak sorun yaşayacağını sanmam

Bir sorun olmaz denirse bağlatayım da nasıl başvuruluyor bilen var mı şok marketlere mi sorayım?
Aynen yarın bi şok a uğra. Zaten Telekom altyapısını kullanıyor, bağlantıya ve herhangi bir sorunda TT saha ekipleri gelecek.
Fiber teknolojilerde, ADSL ve VDSL deki gibi sorunlar olmuyor.

1781036222990.webp

Tıkla hemen başvur.

3 ay Şoknet VDSL'i kullandım. İnternetin saçma sapan kısıtlamaları mevcut. Steam envanterleri, bazı siteler yüklenmiyordu. Hız konusunda da100 mbps bile verebilmelerine rağmen 70, daha sonra stabil olmuyor diye 50 ye düşürdüler. Fiber ise altyapın hız konusunda bahane üretemeyeceklerdir fakat kısıtlamalar konusunda bir şey diyemeyeceğim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çözülmeyen sorunlardan ötürü 1 ay hizmet hediye ettiler ama internetten soğuttular.

Reis sa bu şoknetin 3 aylık sınırsız wifi paketi varmı ?

Reis sa bu şoknetin 3 aylık sınırsız wifi paketi varmı ?
Taahhüt yok sanırım istediğin kadar kullanılıyor sonra kapattırılabilir. Ben öyle yapmayı düşünüyorum 3-4 ay falan kullanıp kapatacağım.

3 ay Şoknet VDSL'i kullandım. İnternetin saçma sapan kısıtlamaları mevcut. Steam envanterleri, bazı siteler yüklenmiyordu. Hız konusunda da100 mbps bile verebilmelerine rağmen 70, daha sonra stabil olmuyor diye 50 ye düşürdüler. Fiber ise altyapın hız konusunda bahane üretemeyeceklerdir fakat kısıtlamalar konusunda bir şey diyemeyeceğim.

Çözülmeyen sorunlardan ötürü 1 ay hizmet hediye ettiler ama internetten soğuttular.
Kötü olmuş, başka nereye geçilebilir var mı mesela yakın fiyatlara modem dahil internet veren firma falan daha iyi olan? Ben Millenicom da bulmuştum mesela ama onda baya fazla şikayet vardı.

Geri