Tiktokda Panel/Sanal ile Övünenler Neden Var?

HdFranc

80+
Reaksiyon skoru
1
Tiktokda nerdeyse bunlarla dolu yok 2016-2022 veya 2020-2023 diyorlar hep bu zamanlarda bulundum ama asla bu sahislari gormedim panelleri cok buyuk goruyorlar yok wp sizma galeri sizma gibi gibi bunlarin bazilarida buyuk ne yasiyor bunlar?

Arkadaşlar tiktoka girmeyin kitlesini kendi halinde bırakın tiktok ta açık kalsın kapanırsa kitle instagram veya X e gelir bide bela olurlar.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
Varoş tayfa

şaka maka çok var bu şahıslar ya telegram kullanıyor kuzenim panele manele bakıyor bakma dememe rağmen üff tamam kapat diyor konuyu benden 1 yaş küçük 19 yaşındayım ben
Baksin reis istediği kadar baksin. O panel manel dedikleri yerlerdeki veriler hep devletin çalınan kayıtları. Suanda pek ciddiye alınmıyor bu mesele bölgesel olarak bir vali kaymakam bu meseleye takar bir soruşturma açar kim kullanıyorsa anasını ağlatır. Onu geçtim devlet bu meseleye el atmasa bile onun eriştiği panel verisine bir baskasida erişir. Ondan sonra sanal ortam değil gerçek ortamda adam gelir bulur o panelciyi süzgece çevirir gider. Var böyle adamlar çünkü sıkıntıdan gelip uğraşır panelci bebeyle. Herkes senin benim gibi nezih anlayışlı insanlar değil

Baksin reis istediği kadar baksin. O panel manel dedikleri yerlerdeki veriler hep devletin çalınan kayıtları. Suanda pek ciddiye alınmıyor bu mesele bölgesel olarak bir vali kaymakam bu meseleye takar bir soruşturma açar kim kullanıyorsa anasını ağlatır. Onu geçtim devlet bu meseleye el atmasa bile onun eriştiği panel verisine bir baskasida erişir. Ondan sonra sanal ortam değil gerçek ortamda adam gelir bulur o panelciyi süzgece çevirir gider. Var böyle adamlar çünkü sıkıntıdan gelip uğraşır panelci bebeyle. Herkes senin benim gibi nezih anlayışlı insanlar değil
anlamadığım şu hocam devlet uğraşıyor bazıları ile site vs kapıyor birkaç gün sonra tekrar açılıyor çok saçma ya

anlamadığım şu hocam devlet uğraşıyor bazıları ile site vs kapıyor birkaç gün sonra tekrar açılıyor çok saçma ya
Hangi biriyle uğraşsın zibilyon tane bebe var öyle. Aslında uğraşsa uğraşırda hükumet biraz daha kendini korumaya yönelik çalışıyor kimseden tepki almak istemiyor insanların hoşuna gitmeye çalışıyor.

Uğraşmıyor ki. Şunu unutma devletin isteyip de bitiremeyeceği hiçbir şey yok.
Zaten devletin verilerden sızdırılıyor bunlar. Öyle ki sızdırıldı bitti gibi bir durum da söz konusu değil. Devamlı sızdırılıyor. Sen ev adresini değiş mesela 1 hafta geçmeden panele düşüyor

Geri