Citroen C5 1.6 Hdi Alınır mı?

bunların elektronıgı sorunlu oluyordu yanlıs hatırlamıyorsam
bıraz yuksek kmde olsa accent blue al. bizimde var kullanıyoruz taksi çıkması gerekırse temız bakılmıs veya 300 350k kılometrede kullanıcı kullanmıslardan alabılırsın guzel bır eksper sartı ıle.
bızım araba 1.6 crdi stage 1 165 beygir.
mükemmel uçuyor yağına suyuna bakıyoruz hıc sorun yok valla
daha once 1.3 doblo vardı her gun sanayıdeydık yemın edıyorum.
bunda nazar degmesın aslanıma tas gıbı araba.
Hocam c5 ve focus'a karar verene kadar yüz tane araba eledim. Accentte bunlardan biri. Arabadan güvenlik-donanim-konfor bekliyorum. Birde 300k km üstü hiçbir arabaya bakmıyorum kaputu tavanı bagajı boyalı veya değişen hiçbir arabaya bakmıyorum. Şuan baktığım c5'in 260k kmsi bile çok fazla. Yaşına göre ve beklentilerimi karşılamasindan dolayı kabulleniyorum. Bu yaşta bu kmlerin altını bulmakta zaten çok zor. Bulunsa bile sıfır araba parası isteniyor.

Hocam c5 ve focus'a karar verene kadar yüz tane araba eledim. Accentte bunlardan biri. Arabadan güvenlik-donanim-konfor bekliyorum. Birde 300k km üstü hiçbir arabaya bakmıyorum kaputu tavanı bagajı boyalı veya değişen hiçbir arabaya bakmıyorum. Şuan baktığım c5'in 260k kmsi bile çok fazla. Yaşına göre ve beklentilerimi karşılamasindan dolayı kabulleniyorum. Bu yaşta bu kmlerin altını bulmakta zaten çok zor. Bulunsa bile sıfır araba parası isteniyor.
Hocam eski fransıza girme benden tavsiye.

Hocam eski fransıza girme benden tavsiye.
Hocam o aslinda bir önyargı bu kadar sorunlu bir araç değil. 1.5 ay peugot 407 kullandım c5in alt kasası sayılır. Sahibinide yakından tanıyorum öyle baş yakacak bir sorunu yok. Birde biz o araci insaat arabası olarak kullandık hor kullandık.

Hocam o aslinda bir önyargı bu kadar sorunlu bir araç değil. 1.5 ay peugot 407 kullandım c5in alt kasası sayılır. Sahibinide yakından tanıyorum öyle baş yakacak bir sorunu yok. Birde biz o araci insaat arabası olarak kullandık hor kullandık.
Hocam o yıllardan laguna kullanıyorum bence girme. Elektrik elektronik arızası bitmiyor. Ha ben kendi arabamın ustası oldugum icin artık koymuyorda başkası için zor.

hocam sen boyle krıterlere cok bakarsan 600e bisiklet bile zor alırsın. biraz kriterleri genişlet

hocam sen boyle krıterlere cok bakarsan 600e bisiklet bile zor alırsın. biraz kriterleri genişlet
Hocam haklısın valla biraz sıkıntılı seçimler yapıyorum ama bu bütçede içime sinen bir araba alıp uzun yıllar kullanmak istiyorum 10-15 sene satmayacagim bir araba için o yüzden titz davranıyorum. Eğer içime sinmeyecek bir araba alacaksam ulaşımı çözsün amaçlı bu araba brodway olur.

Bizde diyoruzda yine belasını arıyor
Yok alamadık bolat alemdar adam hiç indirime yanaşmıyor ben tok saticiyim 580 verdiler satmadım falan diyor bırak 50k yı 1000 tl bile indirmiyor bende vazgeçtim araç başına bile gitmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,592
Üyeler
204,757
Son üye
tolgahannn.20
Geri