Yeni konu aç monitör dahil 8k veya dahil değilse 8k kasa önerisi diye8k bütçeyle hangisi diye sordum aslında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
8k
valorant oynuyorum rogue company felan
rekabet için sordum 240 daha iyi o zaman
abi tam tersini dicektin heralde .d8k için 144 yeterli olacaktır. Sisteme önem vermen daha mantıklı.
açılmış var profilden bakın istersenizYeni konu aç monitör dahil 8k veya dahil değilse 8k kasa önerisi diye
Sadece monitör için 8k ise kralını alırsın zaten. Ben sistem dahil anladım o yüzden 144 önerdim.abi tam tersini dicektin heralde .d
açılmış var profilden bakın isterseniz
abi dünyada 8kya monitor varmıdır sence onun için mi dedim oyle .dSadece monitör için 8k ise kralını alırsın zaten. Ben sistem dahil anladım o yüzden 144 önerdim.
va panel galibaMonster Aryond Stoklara geliyor 2bin TL ve 240hz. Bir bakabilirsiniz.
Nasıl bir panel istiyorsunuz ki? 2K ya başka 240HZ monitör yok.va panel galiba
2k diye bütçe belirlemedim farkettiyseniz?Nasıl bir panel istiyorsunuz ki? 2K ya başka 240HZ monitör yok.
Bkz. Viewsonic CDE8620abi dünyada 8kya monitor varmıdır sence onun için mi dedim oyle .d
Bkz. Asus PG65UQabi dünyada 8kya monitor varmıdır sence onun için mi dedim oyle .d
yani ben alırmıyım anlamında 8k ya normal insanlar alır mı gibiBkz. Viewsonic CDE8620
Bkz. Asus PG65UQ
kardeşim millet yanlış anlamış :d falan atıyosun bütçeni söyle ona göre yardım edelim ne bu şekiller ?yani ben alırmıyım anlamında 8k ya normal insanlar alır mı gibi