Yardım F/P En İyi İnternet Sağlayıcısı

Benim için şu an en F/P sağlayıcı Vodafone, çok nadir kopmalar yaşıyorum ama kısa sürede çözülüyor.
Tek sorunu teknik servisinin olmayışı, 1 sorunu çözmek için sürekli Türk Telekom'un ekiplerini gönderdi.
70TL ödüyorum 50MB'lik tarife 48Dow 5-6UP alıyorum.
yuh biz 85 ödiyoruz tt 16gb dow 1 up

o zmn türk telekomda tahattütüm bitinde 100mbps den alıyım ona geçiyim ama kendi yeni modeminimi getittiriyim yoksa max 300TL ye önereceğiniz modem var mı ?
altyapın ne kadar destekliyor ki 100mbps alacaksın. dikkat et çökertme altyapıyı. bizimki çöktü 1 hafta kesik kaldı.

superbox kotasız tarifeleri bulunuyor. 10mbps 20mbps sınırlı ama. tek sorun o.
Şuanki internetimi ailem ben evde yokken kurdurdukları için 6mbps hız alıyoruz ve 90 lira ödüyoruz :D 20mbps alırsak başımın üstüne koyarım

türk telekomu ara. arıza kaydı oluştur ama arıza olmasına gerek yok. binanın veya sokağın kutusuna güçlendirici cihazlar takıyorlar. karantinadayken bizim binaya da taktılar çünkü benim int. çökmüştü.
Bu bilgi için teşekkür ederim bir dahaki sorunda rica edeceğim.

Taahhütsüz olunca ne oluyor olmayınca ne oluyor ?

altyapın ne kadar destekliyor ki 100mbps alacaksın. dikkat et çökertme altyapıyı. bizimki çöktü 1 hafta kesik kaldı.
Altyapıyı nasıl çökertebilir ki bir kullanıcı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Taahhütsüz olunca ne oluyor olmayınca ne oluyor ?
Taahhüt olmayınca istediğin zaman ayrılabiliyorsun olunca belli bir ayı var genelde 24 olur o kadar süre boyunca kalmak zorundasın yada ekstra cayma bedeli verip ayrılıyorsun

Taahhüt olmayınca istediğin zaman ayrılabiliyorsun olunca belli bir ayı var genelde 24 olur o kadar süre boyunca kalmak zorundasın yada ekstra cayma bedeli verip ayrılıyorsun
Peki mahallemde alt yapı varmı nasıl öğrenebilirim yada kaç mps destekliyor

Ben Twitch de filan yayın açıcam bana yüksek download ve yüksel upload yapan max 150TL lik internet önerirseniz sevinirim şimdiden sağolun
Uydunet varsa ona bak kampanyanın adıda 100 güldüren tarife , 90 tl tv + 100 mbps internet yaklaşık 7 , 8 up . Tvde bütün kanallar açık nat geo , discovery , sinema tv . İnterneti çok güzel gayet memnunum 10 yıldan fazladır uydunet kullanıyorum

binamdaki ankastre site harici 2 binaya daha internet sağlıyor. 1 kullanıcı olarak düşünürsen olmaz. aynı kutudan başka binalara da hat çekiyorlar. bu yüzden tam kullanıcı sayısını hesaplayamıyorsun.

Peki mahallemde alt yapı varmı nasıl öğrenebilirim yada kaç mps destekliyor
Hangi sağlayıcının altyapısını öğrenmek istiyorsun mesela superonline. Google'a superonline altyapı sorgula yazıyorsun orda adresini seçiyorsun gösteriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,269
Üyeler
184,422
Son üye
ObiiWann
Geri