RTX 3070 - R7 3700X'e Everest Rampage ETX-750-1 Yeter Mi?

ne bileyim 300 fps fln artıyormuş yapayım dedim. o zmn şuanki pcme yapmak istesem nasıl yapabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

var 48 TL zaten o kadar mal değili,m göndermem öyle yerelere
Anlamadım ya konu troll mü yoksa bilgisiz misin ? işlemciye oc yaptığın taktirde en fazla 5 10 fps artar o kadar kim 300fps diyor anlamadım ?

Yanlış Bilgilendirme
.......

Son düzenleme:
Bu arada bilgisayar toplamayı bilmiyorsan yanına bir büyüğünü alıp bilgisayarcıya toplatabilirsin. Tabii toplarken yanında bulun.

@FightForHonor dc veriyorum ekle veya sen ver buradan çok yavaş. tabi sen bilirsin 2 dk dcden konuşak DC : アルダ#0001
gerek yok hocam ben söyledim söyleyeceğimi :D

Bu arada bilgisayar toplamayı bilmiyorsan yanına bir büyüğünü alıp bilgisayarcıya toplatabilirsin. Tabii toplarken yanında bulun.
itopyanın toplama hizmeti varsa orda toplatsın en sağlıklısı o olur :D

gerek yok hocam ben söyledim söyleyeceğimi :D

itopyanın toplama hizmeti varsa orda toplatsın en sağlıklısı o olur :D
Yoktur diye düşünüyorum çünkü tüm parçaları kendi yerinden almıyor. Ben itopyanın yerinde olsam toplamazdım açıkçası.

@Utku Aydın Bu arada sabah sabah iyi güldürdün :D sırf 80+ sertifikası ve 700w verebiliyor diye o psuyu önermek kral haraketti gerçekten. :D önerdiğin PSU da akım koruması falan olduğuna emin misin ? çünkü hiçbir koruma olduğu yazmıyor
PSU'yu önermedim. Rampage'in en iyi PSU'su ve diğerleri gibi bozulma vs. yok. Cooler Master MWE serisinin de olduğu listede Tier B'de.

PSU'yu önermedim. Rampage'in en iyi PSU'su ve diğerleri gibi bozulma vs. yok. Cooler Master MWE serisinin de olduğu listede Tier B'de.
Ne kadar tier B de bile olsa ki onu oraya kim koydu gerçekten merak ediyorum. Bu arada kendi sitesinde bile hiçbir şeyle ilgili koruma olduğu belirtilmemiş. Bu arada o psu 2014 yılında yapılmış. Açıkçası ben olsam bir sisteme 10 15k veriyorsam psuyu da bir zahmet kaliteli bir şey alırım.

Geri