Ssdye format atamıyorum

Reaksiyon skoru
13
Dün 970 evo aldım format attım hdd deki dosyalarıda sildim yanlışlıkla bir programı crackledim virüse izin verip mecburen fakat herşeyi kurdum fakat sonra kapattım bugün ise açtığımda crome bile zor açılıyor açılsa bile sayfa iki saat yüklenmiyor x570 a pro anakartım var f11 yapıp ssd seçiyorum direk win10 açılıyor f5 ile de denedim olmadı ne olursa olsun direk masaüstüne geliyor nasıl çözebiliriz bunu yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Dün 970 evo aldım format attım HDD deki dosyalarıda sildim yanlışlıkla bir programı crackledim virüse izin verip mecburen fakat herşeyi kurdum fakat sonra kapattım bugün ise açtığımda crome bile zor açılıyor açılsa bile sayfa iki saat yüklenmiyor x570 a pro anakartım var f11 yapıp ssd seçiyorum direk win10 açılıyor f5 ile de denedim olmadı ne olursa olsun direk masaüstüne geliyor nasıl çözebiliriz bunu yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Dediklerinizden bir şey anlamadım

Bişi anlamadım.

Dediklerinizden bir şey anlamadım
Hocam dün evo 970 aldım format attım harddiskteki bütün dosyalarım lazım olan silindi recovery programı buldum recovery programı indirdim hdd i tarattım dosyaları buldu fakat kurtar dediğimde buy dedi direk bende bu programı crackledim bir yerden bulup sağlam bir virüs girmiş dün oldu bu olaylar bugün de bilgisayarı açtım yavaş crome açılmıyor crome açılsa sayfa açılmıyor dosyaları kurtardım nasıl olsa telefona attım format atıcam boottan ssd yi seçiyorum masaüstüne giriyor setup ekranı gelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bişi anlamadım.
Yazdım hocam size zahmet okursunuz arkadaşa verdiğim cevabı :))

Hocam dün evo 970 aldım format attım harddiskteki bütün dosyalarım lazım olan silindi recovery programı buldum recovery programı indirdim HDD i tarattım dosyaları buldu fakat kurtar dediğimde buy dedi direk bende bu programı crackledim bir yerden bulup sağlam bir virüs girmiş dün oldu bu olaylar bugün de bilgisayarı açtım yavaş crome açılmıyor crome açılsa sayfa açılmıyor dosyaları kurtardım nasıl olsa telefona attım format atıcam boottan ssd yi seçiyorum masaüstüne giriyor setup ekranı gelmiyor

gene bişi anlamadım :d

Hocam dün evo 970 aldım format attım harddiskteki bütün dosyalarım lazım olan silindi recovery programı buldum recovery programı indirdim HDD i tarattım dosyaları buldu fakat kurtar dediğimde buy dedi direk bende bu programı crackledim bir yerden bulup sağlam bir virüs girmiş dün oldu bu olaylar bugün de bilgisayarı açtım yavaş crome açılmıyor crome açılsa sayfa açılmıyor dosyaları kurtardım nasıl olsa telefona attım format atıcam boottan ssd yi seçiyorum masaüstüne giriyor setup ekranı gelmiyor

sanırım boottan ssd değil format usb'sini seçmeniz gerekiyor anladığım kadarıyla

Ha anladım. Format öyle atılmıyor ki. Format USB sini seçeceksin BOOT Menüsünden

format atmak istiyorsanız usb takıp usb 1. sıraya alarak tekrar başlatın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,479
Üyeler
189,092
Son üye
EfLetHaL
Geri