morqu aslında bu kart oc ile rahat yetişyorPeki bu videoda neden böyle?
RX 570, GTX 1650'yi yok eden paramparça eden bir GPU'dur bundan ötürüdür ki Nvidia GTX 1650 Super'i hızlıca duyurdu. Globalde ne kadar boş bir GPU olduğunu herkes bilirken TR'de sadece bir inceleme kanalı olarak Donanım Arşivi inceleme yapıp rakibi karşısında hiç bir işe yaramadığını duyurdu siz bizim kanalımızı takip etmezseniz bu gibi durumlar hakkında bilgisiz kalabilirsiniz. Bazı arkadaşlara ise doğru bilgi sunuluyor korkusuzca Nvidia ile de çalışan Donanım Arşivi objektiflik için GTX 1650 almayın diyebiliyor buna kahkaha emojileri atacağınıza saygı gösterin.
Alıntıyı görüntüle
Mehmet abi, bu forum Technopat'a göre kat kat daha iyi. Orada 15dk da 1 cevap veriyorlar, burada 10dk da 10-15 cevap veriyolar (genellikle), ve orada her gün yazım kurallarından ban yiyoz .dMerak etme kendisi uyarı puanlarını gayet iyi biliyor. Zaten ceza yememesi için elimden geleni yaptım.
Testte kullanılan 10 oyunun 7'si Nvidia desteklidir.morqu aslında bu kart oc ile rahat yetişyor
ama oc siz halide güzel
hele 75w tdp ile vermesi o performansı
gerçekten iyi
Resmi olarak Nvidia destekli Metro Exodus oyunu...Yani haklısınız ama BF5 testi ile karşılaştırma yapmak ne kadar doğru?
abi haklısın eğer 1050ti zamanında çıksaydı gerçekten f/p olacaktı abiTestte kullanılan 10 oyunun 7'si Nvidia desteklidir.
bu arada abi rx570 gücü 1650 tdp si ile birleşse ve rx570 fiyatı ile muhteşem bir kart olsaydı keşkeTestte kullanılan 10 oyunun 7'si Nvidia desteklidir.
yaktın beni gtx1650
Bu kadar kasmayın bir şeyin de taraftalığını yapmanıza gerek yok zaten güç tüketimi ile verdiği FPS ile Nvidia, GTX 1650 SUPER adında daha iyi bir GPU yaptı. Ama bu eleştirilerimiz olmasa kimse üretilmiş GTX 1650 yerine SUPER versiyonunu üretmek için can atmaz.abi haklısın eğer 1050ti zamanında çıksaydı gerçekten f/p olacaktı abi
rx570 fiyat düşürülmesi ve nvidia modellerinin artması ölü doğurdu
yoksa 1650 çok iyi olabilirdi
bu arada abi heycanlandım