Şu an Fiyat Performans Sistemlerin Fiyat Performans Olmaması

Teşekkür ederim. En yakın zamanda sistem çıkarman dileğiyle 😂😂

3100 ile 3300X arasında bir işlemci, 3300x varken adı bile geçmez 10100'ün ama 3100 ile bir bakılabilir lakin 3100'ün Ram avantajı ile daha fazla FPS verdiğini unutmamak lazım bir de Overclock yapılabiliyor.
Abi aslında bu sefer sistem toplamak yerine cidden rehber yapsan.Bu işlemci bu fiyatta daha iyi,şu anakart böyle gibi.Hem daha geniş bir yelpazedeki bütçeye hitap edersin.

Abdullah abi peki PC toplama rehberleri devam edecekmi?
Herkes şöyle bir F/P olmayan sistemleri bir satın alsın "üfff ne manyak sistem yapmışsınız daha iyisi yok diyenler bir alsın" ben sonra yapıcam hass kemik tayfam kullansın diğerleri kullansın istemiyorum şahsen. Ama tarih veremem beni beklemeyin :) :) :)

Herkes şöyle bir F/P olmayan sistemleri bir satın alsın "üfff ne manyak sistem yapmışsınız daha iyisi yok diyenler bir alsın" ben sonra yapıcam hass kemik tayfam kullansın diğerleri kullansın istemiyorum şahsen. Ama tarih veremem beni beklemeyin :) :) :)
O zamana kadar iş işten geçer gibi..

Biz bekleriz sıkıntı yok
Şahsen 2 ay falan beklerim 😁👍🏻

Yakında F/P olan bir Psu inceleme videosu yapmayı düşünüyor musun ? @Abdullah Hacıgül

Geri