isimsizüye
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,277
olmaz olurmu japonyadan. almanyaya girene kadar öldü arkadaş bildiğin resmenAlmanyada gtr kullanan mı varmış nasıl zor aldın![]()
olmaz olurmu japonyadan. almanyaya girene kadar öldü arkadaş bildiğin resmenAlmanyada gtr kullanan mı varmış nasıl zor aldın![]()
Keşke yaşam şartlarımız bu ülkede daha iyi olsada bi ps5 bi 3090 eksiğimiz olsa ülke artık Survivor a döndü iyice günü kurtarmaya bakıyoruzBeyler,
USA Website bile ve diger ülkelerde.....
Play Station 5 off stock.
![]()
PS5 pre-orders: Where to buy PS5
Get the latest info on PS5 pre-orders and where to buy a PlayStation 5 consolewww.t3.com
Valla hocam her yer off stock ya napacaz :/Beyler,
USA Website bile ve diger ülkelerde.....
Play Station 5 off stock.
![]()
PS5 pre-orders: Where to buy PS5
Get the latest info on PS5 pre-orders and where to buy a PlayStation 5 consolewww.t3.com
Güzel yorum. HelalKeşke yaşam şartlarımız bu ülkede daha iyi olsada bi ps5 bi 3090 eksiğimiz olsa ülke artık Survivor a döndü iyice günü kurtarmaya bakıyoruz
resmen öyle.Keşke yaşam şartlarımız bu ülkede daha iyi olsada bi ps5 bi 3090 eksiğimiz olsa ülke artık Survivor a döndü iyice günü kurtarmaya bakıyoruz
Burada yazan şeyi çevirir misin bana?du hast schwanzschmerzenyazık kafana.
Sen yalan konu açmamayı öğrenirsen bana yazık kafana dersin. Kelimelerine dikkat et.du hast schwanzschmerzenyazık kafana.
Ben çevirebilirim ama uyarı atmayacaksanızBurada yazan şeyi çevirir misin bana?
Google çeviri umarım yanılıyordur.Ben çevirebilirim ama uyarı atmayacaksanız![]()
![]()