-Cenker
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,323
hocam normal koli bandı mı ? Kelepçelerle de olur aslındaBant olmasa yapamazdım çok karışıyor cidden.
hocam normal koli bandı mı ? Kelepçelerle de olur aslındaBant olmasa yapamazdım çok karışıyor cidden.
Şu lanet 3060 Ti olmasa 2080 Superi satıp Inno3D Ichill RTX 3070 X4 alacaktım da satamıyorum onu alsam çok daha iyi dururGözlerim kamaştı Keşkeğ Benim olsağ![]()
Siyah bant kullandım, kelepçe kullancaktım fakat bulamadım, sokağa çıkma yasağı vardı.hocam normal koli bandı mı ? Kelepçelerle de olur aslında
Olsun hocam eldekine şükürŞu lanet 3060 Ti olmasa 2080 Superi satıp Inno3D Ichill RTX 3070 X4 alacaktım da satamıyorum onu alsam çok daha iyi durur
Çok iyi setup.sabır ve emek
Seninki cidden çok iyiymiş la.sabır ve emek
Hm anladım hocam tek sıkıntı o bantı söktükten sonra öyle leş öyle kötü bir hissiyat oluyor ki ıyy bak yapmadığım halde iğrendim yapış yapış kanser eder insanı burdan tilt oldumSiyah bant kullandım, kelepçe kullancaktım fakat bulamadım, sokağa çıkma yasağı vardı.
Sökmem hayatta cidden iğrenç.Hm anladım hocam tek sıkıntı o bantı söktükten sonra öyle leş öyle kötü bir hissiyat oluyor ki ıyy bak yapmadığım halde iğrendim yapış yapış kanser eder insanı burdan tilt oldum
Dostum aynı masadan bendede var130 a aldım bu masayı gayet iyi
AH AH Allah söktürmesin diyim hocamSökmem hayatta cidden iğrenç.
Benim attığım fotodaki masa bu ve gayet iyi130 mu? kanka elini koyunca esniyor mu