Ben hiç csgo bilmiyorumEvet beyler bildiniz gibi cs ye kırık diş operasyonu geldi ve 2 sayfalık yani 2 haftalık görevler geldi.
Neyse yıldızlar birikmişti cıkan 1 adet de kasa var yıldızlar ile kasa satın aldım sattım geri toplam 79tl kazandım![]()
Şu oyunlardan hic para kazanamiyorumEvet beyler bildiniz gibi cs ye kırık diş operasyonu geldi ve 2 sayfalık yani 2 haftalık görevler geldi.
Neyse yıldızlar birikmişti cıkan 1 adet de kasa var yıldızlar ile kasa satın aldım sattım geri toplam 79tl kazandım![]()
Bazen denk geliyor böle nadiren.Şu oyunlardan hic para kazanamiyorum
aynen cüzdan da ama cyburpank için kullanıcam.Ben hiç csgo bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
O aldığın parayı sadece steam cüzdanda para olarak alabiliyorsun değil mi
bundan önceki operasyondan 4000tl vurmuştumEvet beyler bildiniz gibi cs ye kırık diş operasyonu geldi ve 2 sayfalık yani 2 haftalık görevler geldi.
Neyse yıldızlar birikmişti cıkan 1 adet de kasa var yıldızlar ile kasa satın aldım sattım geri toplam 79tl kazandım
Edit1: 1 Kasa daha düştü 85₺ oldu.
Bilet almadan alım-satım olmuyor.Bileti aldın mı ?
Gelen bütün yıldızlar ile kasa mı satın aldınız ?Evet beyler bildiniz gibi cs ye kırık diş operasyonu geldi ve 2 sayfalık yani 2 haftalık görevler geldi.
Neyse yıldızlar birikmişti cıkan 1 adet de kasa var yıldızlar ile kasa satın aldım sattım geri toplam 79tl kazandım
Edit1: 1 Kasa daha düştü 85₺ oldu.
Edit2: sabah karşı 2 kasa daha düştü 97₺ oldu.