35 al. 100mbps lik alıp paketin yarısını kaybetme boşuna.En çok beğendiğiniz ve memnun kaldığınız internet sağlayısı hangisi ? Hangi interneti tercih etmeliyim ?
Alabileceğim max hız aşağıda yazıyor ;
Alıntıyı görüntüle
Altyapının karşıladığı hız 51mbps olabilir fakat altyapı TTnetin olduğu için altyapı yetersizliğinde veya genel sorun ping sorunları felan çekme "ihtimaliniz" var eğer başka altyapı varsa onu tercih edin kablonet gibi yoksa denemek için geçebilirsiniz.En çok beğendiğiniz ve memnun kaldığınız internet sağlayısı hangisi ? Hangi interneti tercih etmeliyim ?
Alıntıyı görüntüle
Ne alacağını değilde ne almayacağını biliyorum asla türktelekom alma evinde sadece o varsa evi sat evi değiştir ama türktelekom almaEn çok beğendiğiniz ve memnun kaldığınız internet sağlayısı hangisi ? Hangi interneti tercih etmeliyim ?
Alıntıyı görüntüle
Bölgesel olarak konuşsanız keşke sizin kötü olması TTnetin kötü olacağı anlamına gelmiyor benim altyapım TTnet ve fiber stabil kalitesinde.Ne alacağını değilde ne almayacağını biliyorum asla türktelekom alma evinde sadece o varsa evi sat evi değiştir ama türktelekom alma
35 mbps'lik paketi almalısın benceEn çok beğendiğiniz ve memnun kaldığınız internet sağlayısı hangisi ? Hangi interneti tercih etmeliyim ?
Alıntıyı görüntüle
Bu sadece benim yorumum değil genel olarak türktelekom diyince insanlar nefretle bakıyoBölgesel olarak konuşsanız keşke sizin kötü olması TTnetin kötü olacağı anlamına gelmiyor benim altyapım TTnet ve fiber stabil kalitesinde.
O bakanlar internet hakkında bilgisi olmayan insanlar.Altyapınız kötüdür o zaman gidersiniz gerekli yerlere şikayette bulunursunuz ve TTnet altyapısı olanların dikkatli olmalarını söylersiniz olur biter.Bu sadece benim yorumum değil genel olarak türktelekom diyince insanlar nefretle bakıyo
Arkadaş sordu bende kendi deneyimim ve diğer insanlara bakarak uyardım zatenO bakanlar internet hakkında bilgisi olmayan insanlar.Altyapınız kötüdür o zaman gidersiniz gerekli yerlere şikayette bulunursunuz ve TTnet altyapısı olanların dikkatli olmalarını söylersiniz olur biter.
TTnet kullanıp memnun olan birisinin gidip şikayet var'a konu açmasını beklemek saçma olacaktır.
"evinde sadece o varsa evi sat evi değiştir ama türktelekom alma"Arkadaş sordu bende kendi deneyimim ve diğer insanlara bakarak uyardım zaten