Hangi interneti tercih etmeliyim ?

Osmanucr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
840
En çok beğendiğiniz ve memnun kaldığınız internet sağlayısı hangisi ? Hangi interneti tercih etmeliyim ?
(Superonline kullanıyorum pingim 1200 e fırlıyor)
Alabileceğim max hız aşağıda yazıyor ;

internet.png

Son düzenleme:
En çok beğendiğiniz ve memnun kaldığınız internet sağlayısı hangisi ? Hangi interneti tercih etmeliyim ?
Alıntıyı görüntüle
Altyapının karşıladığı hız 51mbps olabilir fakat altyapı TTnetin olduğu için altyapı yetersizliğinde veya genel sorun ping sorunları felan çekme "ihtimaliniz" var eğer başka altyapı varsa onu tercih edin kablonet gibi yoksa denemek için geçebilirsiniz.

Binanda hangi altyapı varsa onu al milleni destekliyomuş milleniye geçebilirsin

Ne alacağını değilde ne almayacağını biliyorum asla türktelekom alma evinde sadece o varsa evi sat evi değiştir ama türktelekom alma
Bölgesel olarak konuşsanız keşke sizin kötü olması TTnetin kötü olacağı anlamına gelmiyor benim altyapım TTnet ve fiber stabil kalitesinde.

Ben türknet kullanıyorum altyapım 35 destekliyor 33mbps internet'i geliyor speed test yapınca oyüzden türknet diyebilirim. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
35 mbps'lik paketi almalısın bence

Bu sadece benim yorumum değil genel olarak türktelekom diyince insanlar nefretle bakıyo
O bakanlar internet hakkında bilgisi olmayan insanlar.Altyapınız kötüdür o zaman gidersiniz gerekli yerlere şikayette bulunursunuz ve TTnet altyapısı olanların dikkatli olmalarını söylersiniz olur biter.
TTnet kullanıp memnun olan birisinin gidip şikayet var'a konu açmasını beklemek saçma olacaktır.

O bakanlar internet hakkında bilgisi olmayan insanlar.Altyapınız kötüdür o zaman gidersiniz gerekli yerlere şikayette bulunursunuz ve TTnet altyapısı olanların dikkatli olmalarını söylersiniz olur biter.
TTnet kullanıp memnun olan birisinin gidip şikayet var'a konu açmasını beklemek saçma olacaktır.
Arkadaş sordu bende kendi deneyimim ve diğer insanlara bakarak uyardım zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,907
Üyeler
184,529
Son üye
aarslan6998
Geri