Spec 05 mi V200 mü? Kasa Seçimi

İzzet Safa Sun

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
242
Thermaltake V200 600watt
Corsair Carbide Spec 05 550 watt
Sizce hangi kasayı seçmeliyim.
Arada 130₺ var.
(Thermaltake daha pahalı)

Kullanacağım diğer parçalar
Amd Ryzen 2600
Gigabyte B450M S2h
Gskill 8Gb 3200mhz ram ( ileride bir tane daha ekleyeceğim)
Gigabyte 1660super 6gb
SanDisk 480gb Ssd

Thermaltake V200 600watt
Arada 130₺ var.

AMD Ryzen 2600
Gigabyte B450M S2h
Gskill 8Gb 3200mhz RAM ( ileride bir tane daha ekleyeceğim)
Gigabyte 1660super 6gb
SanDisk 480gb Ssd
corsair daha ucuz galiba sadelikten yanaysan ve sistemi geliştirme imkanın varsa corsair al ama görüntüye önem veriyorsan ve sistem bu haliyle iyi olduğunu düşünüyorsan thermaltake i al

Corsair daha ucuz galiba sadelikten yanaysan ve sistemi geliştirme imkanın varsa Corsair al ama görüntüye önem veriyorsan ve sistem bu haliyle iyi olduğunu düşünüyorsan thermaltake i al
Sistemi serin tutmak istiyorum fakat Corsairde 1 tane fan var thermaltakede 4 tane fan var ileride 2 tanede üste eklesem 6 tane fan olacak.

Corsair daha ucuz galiba sadelikten yanaysan ve sistemi geliştirme imkanın varsa Corsair al ama görüntüye önem veriyorsan ve sistem bu haliyle iyi olduğunu düşünüyorsan thermaltake i al
corsair alırsan ve indirim yakalarsan aradaki farkı ekleyip belki 16 gb ram e yükseltebilirsin

Corsair alsam ileride fan takviyesi yaparım fakat ilk başlarda sistemim ısınır diye düşünüyorum.

Kesinlikle v200 zaten ılerde corsair kasaya fan eklıceksen aradaki fark kadar tutar neredeyse thermaltake kuzenımde var ve gayet serin tutuyor kesinlikle thermaltake öneririm

Thermaltake V200 600watt
Arada 130₺ var.
(Thermaltake daha pahalı)

AMD Ryzen 2600
Gigabyte B450M S2h
Gskill 8Gb 3200mhz RAM ( ileride bir tane daha ekleyeceğim)
Gigabyte 1660super 6gb
SanDisk 480gb Ssd
Corsair Carbide Spec 05 550

Neden bu modeli önerdiğinizi açıklar mısınız? Kullanıyor musunuz?
Kasanın içi oldukça geniş fiyatına göre PSU+kasa alabileceğiniz en fiyat performans kasadır.
Kullanıcı şikayeti yok.

Kasanın içi oldukça geniş fiyatına göre PSU+kasa alabileceğiniz en fiyat performans kasadır.
Kullanıcı şikayeti yok.
Kasanın üstünde toz filtresi yok. Tek fanı var. Psu ve kabloları gizlemek için bir bölmesi yok. Temperli cam değil. Bunları göz önüne alınca thermaltake daha mantıklı geliyor. Hem ileride 2 fan daha takarak toplamda 6 fan ile güzel bir hava akışı sağlarım diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanıcı şikayeti yok.
Thermaltake kasasının önü kapalı fakat ön taraf pleksi olduğu için hava sürkilasyonu kötü olursa ilerleyen zamanalarda ön panelde delikler açarak bu sorunu ortadan kaldırm diye düşünüyorum.

Kasanın üstünde toz filtresi yok. Tek fanı var. PSU ve kabloları gizlemek için bir bölmesi yok. Temperli cam değil. Bunları göz önüne alınca thermaltake daha mantıklı geliyor. Hem ileride 2 fan daha takarak toplamda 6 fan ile güzel bir hava akışı sağlarım diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Thermaltake kasasının önü kapalı fakat ön taraf pleksi olduğu için hava sürkilasyonu kötü olursa ilerleyen zamanalarda ön panelde delikler açarak bu sorunu ortadan kaldırm diye düşünüyorum.
Temperli cam'a bu kadar dikkat ettiğinizi bilseydim daha önceden bu modeli önerirdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,291
Üyeler
189,823
Son üye
poetwhitecloud
Geri