Yardım F/P Laptop Önerisi

Rinqq

80+
Reaksiyon skoru
16
Merhabalar efenim.
Siz değerli Donanım Arşivi Forum okurlarından bir ricam olacak. Ama lütfen sadece bilgisi olanlar yanıt yazsın. Neyse konuya geçiyorum.

Şimdi ben seneye şehir dışında bir okula gideceğim yani yanımda kasamı götüriyeceğim.
Bu yüzden sizden F/P laptop önerisi istiyorum.

Aradığım özellikler:

* Kodlamayla ve oyun yapmakla uğraşıyorum. Uygun bir şey olmalı.
* Oyun oyun oynamayı seviyorum. Modern oyunları kasmadan orta seviyede oynamak istiyorum.
* Maksimim 7000 TL olmalı.
* KASA AL DEMEYİN

Önerilerinizi Bekliyorum iyi Forumlar...​

burdan sana ve bütçene uygun pcden seçebilirsin ama önerim çok düşük sistemlere yönelmemen. kodlama ve oyunla uğraştığın için seni memnun etmeyecektir.

Merhabalar efenim.
Siz değerli Donanım Arşivi Forum okurlarından bir ricam olacak. Ama lütfen sadece bilgisi olanlar yanıt yazsın. Neyse konuya geçiyorum.

Şimdi ben seneye şehir dışında bir okula gideceğim yani yanımda kasamı götüriyeceğim.
Bu yüzden sizden F/P laptop önerisi istiyorum.

Aradığım özellikler:

* Kodlamayla ve oyun yapmakla uğraşıyorum. Uygun bir şey olmalı.
* Oyun oyun oynamayı seviyorum. Modern oyunları kasmadan orta seviyede oynamak istiyorum.
* Maksimim 7000 TL olmalı.
* KASA AL DEMEYİN

Önerilerinizi Bekliyorum iyi Forumlar...​
https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a7-v11-1/ Bunu alıp yanına 8gb ram ekleyebilirsiniz.

Acer Nitro 5 Bakabilirsin

burdan sana ve bütçene uygun pcden seçebilirsin ama önerim çok düşük sistemlere yönelmemen. kodlama ve oyunla uğraştığın için seni memnun etmeyecektir.
Abim Monster almıştı ve bana memnun değilim dedi. Belki aldığı sürümle ilgilidir. Yani ekran kartı, işlemcisi falan eskidir. Ama teşekkür ederim, inceleyeceğim.

Depolamasının fazla olması gerektiğini söylememe gerek yoktur galiba eheheh. Günümüzde 1 TB zor yetiyor artık. 240 GB 512 Gb'lık şeyler atmayalım lütfen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,681
Üyeler
186,929
Son üye
necdetoztyy
Geri