Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.

NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.

Alıntıyı görüntüle
abi aynı sistemin 1660 ti lı olanını yap lütfen

Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
Abi i3 10100f/R3 3100 ve 1650s/1660 lı ve b450/H410m li bi sistem yapsan tripleA olan oyunlarda 70 den düşük fps almadığımız bir sistem yaparsan çok güzel olur ve monitörlü olsa tadından yenmez 👍👍

Abi Ryzen 3 3100 RX 570 Olursa iyi olur MONİTÖR olmasın

Alıntıyı görüntüle
abi aynı sistemin 1660 ti lı olanını yap lütfen

aga bence burdaki birçok kişide benim gibi düşünüyordur benim düşüncem şu yönde bütçe md2 sistemdeki gibi oldukça düşük olursa kesinlikle daha çok talep olur bence yeni sistemdede ryzen3 3100 + rx5500xt ya da ryzen5 2600 + rx5500xt olursa mükemmel olur yada aynı şekilde i3 10100f + rx5500xt olsa muhteşem olurdu ram 2*8 3000 yada 3200 mhz olursa 480 ssd ve 650w psu ve md 2 sistemdeki gibi güzel rgb bi kasa olay olurdu

Alıntıyı görüntüle
Asus Dual 5500XT. Ryzen 5 3500X

Gönül ister ryzen 5 3500 + 1660 super ama fiyat peformans olarak çok dip fiyata çekiliceğini düşünmüyorum.
Bence yeni sistem ryzen 5 3500 + 1650s çift fanlı modelinden olabilir m2ssd ile desteklenirse çok iyi bir sistem çıkar diye abdullah reis .
Bu arada yeni sistemi aldım merakla bekliyorum Allah razı olsun senden işini iyi yapan insanlar iyi ki varlar seviliyosun reis<3

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,027
Üyeler
184,372
Son üye
Berkay016
Geri