Sizce Joker- Burry Dissleşmesini Kim Kazandı ?

şehinşahda inşallah bi gün khontkara geçircek böyle

Mary Jane diye bir parça çıkaran insanın Joker gibi birinin karşısında şansı ne kadar olabilir sizce ? JOKER WON

Burry'i normalde rapçi kategorisine bile koymazdım fakat son dissleşmeden sonra böylesine punchlar oldukça etkileyici olmuş. Ben yaşına kıyasla Burry derim ama genel olarak tabiiki de Joker. (Hidra...)

bu da soru mu ya? :D "nasil bitirebilirim bilmiyorum lan? zaten olmayan kariyerini" şu sözden sonra burry'nin kariyeri varsa da bitti zaten :D

Bence dissleşmeyi Joker kazandı, saygıyı Burry kazandı.
Joker gibi bir battle üstadının karşısına bir new school olarak hiç de fena olmayan 2 parçayla çıktı.

Arkadaşlar Joker Ve Burry Birbirlerine Diss attılar.Sizce Kim Kazandı ?
joker ama burrynin kariyerini asla silemez fazla punch yedi joker burry fazla cesaret etti ve bence rezilde olmadı yenildi sadece rakibi de joker yani ama bence jokerin bay bay da bu kadar tryhard yapması bile burrynin becerisini gösterir her ne kadar dinlemesemde

joker ama burrynin kariyerini asla silemez fazla punch yedi joker burry fazla cesaret etti ve bence rezilde olmadı yenildi sadece rakibi de joker yani ama bence jokerin bay bay da bu kadar tryhard yapması bile burrynin becerisini gösterir her ne kadar dinlemesemde
Evet Burry saygınlık kazandı.

Geri