- Reaksiyon skoru
- 4
Ben bir hesabın yan hesabıyım bu forumu seviyorum fakat altın ve üstü hesaplar insan ile dalga geçiyorlar en ufak bir hatada buda forumdan soğutuyor
Örneğin, yazım hatası yapıyorsun yada konuyu tam açıklayamıyorsun, anında linç ediyorlar. Sanki insan değiliz hata yapamıcaz gibi.Nasıl mesela?
Kötü olmuş sistemlere olmamış demek yerine ya da öneri yapmak yerine kuscam,çöp tarzı şeyler yazıyolarNasıl mesela?
"Kazıklanmışsın demek" gibi..Kötü olmuş sistemlere olmamış demek yerine ya da öneri yapmak yerine kuscam,çöp tarzı şeyler yazıyolar
Ondan bahsetmiyor ama neyseAz önce derecesizde bir çocuk geldi, rankı gold ben de demir iddialı iddialı konuştu VS istedi 13'e 11 yendim anancılık yaptı kronik sorunlu bunlar.
Bunu herkes yazar. Ayrıca rencide etmek amaçlı çöp falan yazmıyoruz kötü olduğunu belirtmek için çöp yazıyoruz.Kötü olmuş sistemlere olmamış demek yerine ya da öneri yapmak yerine kuscam,çöp tarzı şeyler yazıyolar
@hocam o iş öyle değilAz önce derecesizde bir çocuk geldi, rankı gold ben de demir iddialı iddialı konuştu VS istedi 13'e 11 yendim anancılık yaptı kronik sorunlu bunlar.