İşlemcim Boşta 80 Derece (Laptop)

Sadece ekran kartını güncellemiştim. Chipset güncellemesi gerektiğini yeni öğrendim.(Bilgisayarın ciğerine kadar anlayan biri değilim.)

Chipset ile BİOSu güncelleyin. Birde UV yapın sıcaklık çoğunlukla düşecektir.

Chipset ile BİOSu güncelleyin. Birde UV yapın sıcaklık çoğunlukla düşecektir.
Teşekkürler, söylediklerinizi yapmaya başlıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bios güncel değil. Bir daha o uygulamayı kullanmayın.
Bios:
Chipset:
BİOS güncellerken dikkat edin. Sorumluluk kabul etmem.
BİOS u güncellerken ne gibi bir sorun olabilir , ona göre bilgisayarı riske atmayacağım. (Laptop komple benim değil.)

Teşekkürler, söylediklerinizi yapmaya başlıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BİOS u güncellerken ne gibi bir sorun olabilir , ona göre bilgisayarı riske atmayacağım. (Laptop komple benim değil.)

BİOS günceller iken pil ile şarj cihaza takılı olsun. Elektrik gitme durumunda cihaz bozulabilir. (Pil tam dolu olsun şarj takılı olsun.) Elektrik gidse dahi pilden güç alır.

BİOS günceller iken pil ile şarj cihaza takılı olsun. Elektrik gitme durumunda cihaz bozulabilir. (Pil tam dolu olsun şarj takılı olsun.) Elektrik gidse dahi pilden güç alır.
Öyleyse hocam bir sıkıntı yok, laptopumu hiç şarjdan çıkarmadığım için bir sıkıntı olabileceğini düşünmüyorum.
Birde hocam BİOS güncellemesi çok uzun sürer mi 2-3 saat falan sürerse akşam yapacağımda.

Öyleyse hocam bir sıkıntı yok, laptopumu hiç şarjdan çıkarmadığım için bir sıkıntı olabileceğini düşünmüyorum.
Birde hocam BİOS güncellemesi çok uzun sürer mi 2-3 saat falan sürerse akşam yapacağımda.

15 dk LIK bir işlem. Eğer cihazın modelini doğru verdiyseniz sıkıntı olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,124
Üyeler
184,581
Son üye
MergenX
Geri