2 Yeni Gönüllü Moderatör Alınacaktır.

Moderatörlük için uyarı puanı sanırım en fazla 3 olabiliyordu. Ama emin değilim.

Uyarı sayım 3 ü geçmedi yaşım yetiyor yeterince aktifim en ufak bir kural ihlalini uyarıyor ve report ile gerekli kişilere bildiriyorum imzamda gif vardı moderatöre yazdım sıkıntı çıkcaksa sileyim dedim ve kendi isteğim ile kaldırdım gerekli ciddiyete sahibim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
Etiketlediğiniz için teşekkürler ama moderatör olmayı hak ettiğimi düşünmüyorum. Şartları da karşılamıyorum zaten, uyarı sayım 5. Uyarı sayısının 3'ten fazla olmaması gerekliydi.
bu kadar destekleyen olduğu için abdullah abi görmezden gelebilir ayrıca hakediyorsun gayet aktif ve bilgili bir üyesin

Moderatörlük için uyarı puanı sanırım en fazla 3 olabiliyordu. Ama emin değilim.
Zaten öyle olmasa...
mod.PNG

Bende Moderatör olmak isterim.
Adım Sunay 19 yaşındayım üniversite 1 öğrencisiyim.
Forumda uzun zaman geçiriyorum ve elimden geldiğince insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum.
Yeterince tecrübelerimin olduğunu düşünüyorum. Bazı oyun sunucularında yöneticilik adminlik ve moderatörlük konumunda görev yaptım.
Beni seçerseniz sevinirim, Saygılarımla..

( Herhangi bir uyarıya sahip değilim )

Son düzenleme:
Edit: yaş 16 yetiyor yani.

@epica59 Yazım kurallarına dikkat eden, forumu iyi kullanan birisi. Yaşını bilmiyorum ama karşılıyorsa olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,978
Üyeler
184,369
Son üye
Ropsklts
Geri