Ahmet şahin
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Beyler öncelikle merhaba bana hem baya iyi bir işlemci AMD ryzen veya intel anakart (anakartim piyasada bulunan baya güçlü bir anakart olsun ) sonrasında RAM TB'lik ram istiyorum ve bunlar çok güçlü olsun önerdiğiniz TB yüksek olsun örneğin 2 3 4 5 TB gibi sonrasında SSD lerimiz böyle 8 GB 2 x olmasın okuma yazma oranı fazla olsun örnek 5 GB üstü ( rgb olsun) sıra geldi m2ssd' ye o da baya güzel bir m2ssd olsun onun da GB i veya diğer özellikleri çok iyi olsun neyse donanım ailesine güveniyorim bu konuda ve geldik soğutucu Lara soğutucu da baya güzel olsun siz para sıkıntısı etmeyin yazın önerilerinizi yapın ve son olarak en beğendiğim ekran kartı rtx in yüksek bir modeli olsun performans bakımından ve bu sisteme uygun güç kaynağı olsun o da baya güçlü olsun arkadaşlar ve en son olarak da güçlü bir ve görünümü güzel bir kasa rgb li fan li felan neyse arkadaşlar lütfen yardımcı olun Abdullah abi falan yardımcı olursa çok güzel olur çünkü 7000 ve 10000 TL arasında beğenmedim sistemleri itopya olsun vatan olsun vb. Bir tek beğendiğim sistem vardı o da Abdullah abinin kanalında olan 45000 TL lik bilgisayar ona da gücüm yetmiyor aslında yetiyor da ona benzer bir bilgisayar ama dedigim gibi bu özellikleri ve fiyatı 30 k ye denk olsun şimdiden teşekkürler saygılar donanım arşivi.