Öneri Pc mi Ps4 mü??

Uebinay

80+
Reaksiyon skoru
18
Beyler Ben yurt disinda yasiyorum ve aslında bir pc toplamaak istiyorum ama aklıma birden ps4 alabileceğim takıldı. Sistem toplarsam r5 3400g Li alı bir sistem toplayıp daha sonrada sürekli sistem üzerinde uğraşmayı düşünüyorum. Zaten 1 yıl sonra çalışmaya başlayacağım yani o zaman istediğim sistemi çok rahat toplayabiliriz. Aklıma takılan şey şu 1 yıl boyunca oyum oynamak için akü sistemimi tercih ederdiniz ps4 pro mu tercih ederdiniz. Apu sistem tutarı 550. ps4 pro tutarı Fortnite ile beraber 340. Sizce seçimim ne olmalı

Beyler Ben yurt disinda yasiyorum ve aslında bir PC toplamaak istiyorum ama aklıma birden ps4 alabileceğim takıldı. Sistem toplarsam r5 3400g Li alı bir sistem toplayıp daha sonrada sürekli sistem üzerinde uğraşmayı düşünüyorum. Zaten 1 yıl sonra çalışmaya başlayacağım yani o zaman istediğim sistemi çok rahat toplayabiliriz. Aklıma takılan şey şu 1 yıl boyunca oyum oynamak için akü sistemimi tercih ederdiniz ps4 pro mu tercih ederdiniz. APU sistem tutarı 550. ps4 pro tutarı Fortnite ile beraber 340. Sizce seçimim ne olmalı
fortnite bedava ama bence ps4 pro tercih et apu sistem 720p 30fps oynatır ps4 pro 4k 30fps

PS4 aşırı pahalı. Zamanında 1500 tl olan cihaz şuan 5-6 bin lira. Eğer oyunlara da verecek param var diyorsanız alın. Çünkü playstation 4 artık lüks zenginleri kullandığı bir alet gibi görülüyor. Benim tercihim PC.

Beyler Ben yurt disinda yasiyorum ve aslında bir PC toplamaak istiyorum ama aklıma birden ps4 alabileceğim takıldı. Sistem toplarsam r5 3400g Li alı bir sistem toplayıp daha sonrada sürekli sistem üzerinde uğraşmayı düşünüyorum. Zaten 1 yıl sonra çalışmaya başlayacağım yani o zaman istediğim sistemi çok rahat toplayabiliriz. Aklıma takılan şey şu 1 yıl boyunca oyum oynamak için akü sistemimi tercih ederdiniz ps4 pro mu tercih ederdiniz. APU sistem tutarı 550. ps4 pro tutarı Fortnite ile beraber 340. Sizce seçimim ne olmalı
Reis yapman gerekeni diyorum ister bekle ister bekleme ama ps5 al derim pc sıkıntılı kendimden biliyorum pc bi yerden sonra yeni donanımlar istiyicrk o yüzden bide ps4 de alabilirsin yanına ona uygun klavye mouse al tak istedigin oyunu oyna

Reis yapman gerekeni diyorum ister bekle ister bekleme ama ps5 al derim PC sıkıntılı kendimden biliyorum PC bi yerden sonra yeni donanımlar istiyicrk o yüzden bide ps4 de alabilirsin yanına ona uygun klavye mouse al tak istedigin oyunu oyna
Dostum cevabın için teşekkürler ps5 i almayı beklersem o zamana kadar zaten sağlam para biriktirmiş olurum yani sağlam PC toplarım. Donanımlar alınır onlardada sıkıntı yok ama ben bir an önce çalıştırıp oynamak istiyorum yani Haziran ayında apu bir sistem toplayabilirim yada Ps4 alabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

PS4 aşırı pahalı. Zamanında 1500 TL olan cihaz şuan 5-6 bin lira. Eğer oyunlara da verecek param var diyorsanız alın. Çünkü playstation 4 artık lüks zenginleri kullandığı bir alet gibi görülüyor. Benim tercihim PC.
Cevapladıgınız için teşekkürler. Yaşadığım yerdeki fiyatları üstte yazdım şuan apu sistem yada ps4 seçimi yapmalıyım hala 3-4 ay daha beklersem belki rtx 2060 Lı bir sistem toplayabilirim ama ben beklemeyi pek istemiyorum

fortnite bedava ama bence ps4 pro tercih et APU sistem 720p 30fps oynatır ps4 pro 4k 30fps
Teşekkürler dostum

fortnite bedava ama bence ps4 pro tercih et APU sistem 720p 30fps oynatır ps4 pro 4k 30fps
Tam olarak aradığım cevaptı

P
Peki son bir sorum var sana. Sence Xbox one x mi ps4 pro mu açıkçası farkındayım Xbox one x daha güçlü ama oyun seçeceğiz az yani ps4 e özel çok oyun var ve o özel oyunların çoğunu oynamayıda epey istiyorum

Son düzenleme:
Dostum cevabın için teşekkürler ps5 i almayı beklersem o zamana kadar zaten sağlam para biriktirmiş olurum yani sağlam PC toplarım. Donanımlar alınır onlardada sıkıntı yok ama ben bir an önce çalıştırıp oynamak istiyorum yani Haziran ayında APU bir sistem toplayabilirim yada Ps4 alabilirim

Cevapladıgınız için teşekkürler. Yaşadığım yerdeki fiyatları üstte yazdım şuan APU sistem yada ps4 seçimi yapmalıyım hala 3-4 ay daha beklersem belki rtx 2060 Lı bir sistem toplayabilirim ama ben beklemeyi pek istemiyorum

Teşekkürler dostum

P
Peki son bir sorum var sana. Sence Xbox one x mi ps4 pro mu açıkçası farkındayım Xbox one x daha güçlü ama oyun seçeceğiz az yani ps4 e özel çok oyun var ve o özel oyunların çoğunu oynamayıda epey istiyorum
Apu toplayacagına ps4 tercih edrrim

APU toplayacagına ps4 tercih edrrim
Bildiğim kadarıyla 2060 I beslenebiliyor ve dar boğaz yapmıyor daha sonra 2060 ekleyebilirim. Bide oynamak istediğim oyunlardan dolayı arada kaldım. LOL oynamayı seviyorum bir de fifayı klavye ile daha rahat oynuyorum hani bunlardan PC istiyorum.( seneye sonbaharda sağlam bir sistem toplayabileceği KESİN). Ps4te de oynamayı çok fazla istediğim bir kaç oyun var. Son kararımı vermem gerekiyor ve galiba ps4 ağır basmaya başladı.

Anladım peki az önce yazdığımı yazıyıda okuduğunu düşünerek soruyorum sence seçimim ne olmalı?

Apu için düşündüğüm sistem ve fiyatı son fotoda altta yazıyor

Ekler

• BCE3E476-D4AC-4FDB-8852-CDE2C3D90361.webp
    BCE3E476-D4AC-4FDB-8852-CDE2C3D90361.webp
    124.2 KB · Hit: 75
  • 5F012C84-271A-4FF5-9F48-91D766A4707B.webp
    5F012C84-271A-4FF5-9F48-91D766A4707B.webp
    105.7 KB · Hit: 74
Beyler peki 1660 lı bir sistem ps4 prodan kalite anlamında ne kadar fazla fark yaratır?

Dostum cevabın için teşekkürler ps5 i almayı beklersem o zamana kadar zaten sağlam para biriktirmiş olurum yani sağlam PC toplarım. Donanımlar alınır onlardada sıkıntı yok ama ben bir an önce çalıştırıp oynamak istiyorum yani Haziran ayında APU bir sistem toplayabilirim yada Ps4 alabilirim

Cevapladıgınız için teşekkürler. Yaşadığım yerdeki fiyatları üstte yazdım şuan APU sistem yada ps4 seçimi yapmalıyım hala 3-4 ay daha beklersem belki rtx 2060 Lı bir sistem toplayabilirim ama ben beklemeyi pek istemiyorum

Teşekkürler dostum

P
xbox mı ps4 mü diye sormuşsunuz bence xbox

Teşekkürler dostum

P
Bence ps4 çünkü ps4 exclusive oyunlarını çok seviyorum Çoğu başyapıt god of war uncharted last of us gibi klasiklerin tamamı ps ye özel yakın zamanda gelecek ghost of Tsushima de öyle.

hocam bence pc daha iyi :D

Ekler

• hqdefault.webp
    hqdefault.webp
    22.4 KB · Hit: 58
Geri