iki katlı evde internet sorunu

Bilall41

80+
Reaksiyon skoru
3
Evimiz dublex(iki katlı).Modem alt katta duruyor.Bilgisayarım ise üst katta.Bilgisayarda internete wireless adaptör ile bağlanıyorum.Oyunlarda pingim az oluyor.Fakat bazen 300 lere 400 lere çıkıyor.Ve bu hep oluyor.Pingsiz oynamak için ne yapabilirim?Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Evimiz dublex(iki katlı).Modem alt katta duruyor.Bilgisayarım ise üst katta.Bilgisayarda internete wireless adaptör ile bağlanıyorum.Oyunlarda pingim az oluyor.Fakat bazen 300 lere 400 lere çıkıyor.Ve bu hep oluyor.Pingsiz oynamak için ne yapabilirim?Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kablo çekmen lazım.

kablo çek

bide kablo çek istersen

adapdör ile çok normak ether kablosu çek ya da pc aşağıya al

Ethernet çek veya Mi Wifi Güçlendirici al

bunu üst kata tak sorun çözülür
1 bu ürünü kullanıyorum rezalet 2 router böyle kulanılmaz modeme yakın konur ki sinyali güçlü yaysın

kablo çekmen yararlı olur çünkü bizde dublex evde yaşıyoruz PC üst katta modem alt katta, kenarlardan 10m ethernet kablosu çektik CAT 5 türü, modem uzaklığına göre kablo almanız yararlı olur

Beyler lütfen mi router önermeyin kendim kullanıyorum rezalet bir şey

bunu üst kata tak sorun çözülür
bunun işe yarayacağından emin misin? genelde çok az farkediyor. o fiyata yakın roouter alsa daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kablo çekmen yararlı olur çünkü bizde dublex evde yaşıyoruz PC üst katta modem alt katta, kenarlardan 10m ethernet kablosu çektik CAT 5 türü, modem uzaklığına göre kablo almanız yararlı olur
neden cat6 varken cat 5 ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,999
Üyeler
184,370
Son üye
CK2000
Geri