Nasıl Para Kazanabilirim?

Bir sorum var ben şu anda steamde bi yolla para kazaniyorum shadowpay diye bi sitede bunlari satip ethereum hesabima aticam ordanda kartima cekicem 11 bin TL bi para bunda sikinti cikarmi ?
Valla hocam o konuda hiç bir bilgim yok, ama bildiğim kadarıyla sanal paraların ülkemizde herhangi bir vergilendirmesi yok, bununla ilgili bir düzenleme henüz yapılmadı, ama etrafta sanal paradan kazandığı paralar yüzünden vergi cezası yiyen insanlar olduğunu da gördüm 1-2 yerde, sen bunu en iyisi bi mali müşavirle görüş, ve sanal parayla uğraşan insanlar parayı genelde papara hesabına attırıyor, belki de orası banka olmadığı için devlet takip edemiyordur, bu sadece benim tahminim herhangi bir bilgim kesinlikle yok. Dediğim gibi en iyisi mali müşavirle görüşmen olur.

Valla hocam o konuda hiç bir bilgim yok, ama bildiğim kadarıyla sanal paraların ülkemizde herhangi bir vergilendirmesi yok, bununla ilgili bir düzenleme henüz yapılmadı, ama etrafta sanal paradan kazandığı paralar yüzünden vergi cezası yiyen insanlar olduğunu da gördüm 1-2 yerde, sen bunu en iyisi bi mali müşavirle görüş, ve sanal parayla uğraşan insanlar parayı genelde papara hesabına attırıyor, belki de orası banka olmadığı için devlet takip edemiyordur, bu sadece benim tahminim herhangi bir bilgim kesinlikle yok. Dediğim gibi en iyisi mali müşavirle görüşmen olur.
Bende papara hesabima aticam bitcoin ethereum gibi paralarin izi sürülemiyo diye biliyorum paparada ön ödemeli bir kart içine para at kullan gibi sıkıntı cikmaz tahminimce

Bende papara hesabima aticam bitcoin ethereum gibi paralarin izi sürülemiyo diye biliyorum paparada ön ödemeli bir kart içine para at kullan gibi sıkıntı cikmaz tahminimce
Sen yine de görüş işi bilen bi mali müşavir ile, 10 bin tl için ileride başına dert alma.

Sen yine de görüş işi bilen bi mali müşavir ile, 10 bin TL için ileride başına dert alma.
Biraz araştirmam sonucunda 2020 ekim ayinda vergilendirme ile küçükde olsa gelicegi konusunda tarih verilmis 2021 ve 2023 arasinda geliceği düşünülüyo ben etkilenmem büyük ihtimal

a
Herkese merhaba. Ben 15 yaşındayım ve bazı istediğim şeyleri almak için para kazanmak istiyorum. Bir yerde çıraklık yap gibi şeyler söylemeyin çünkü korona dönemi pek güven olmaz. Ben grafik tasarım ile uğraşıyorum. Onun ile ilgili internette veya başka bir yerden para kazanabileceğim bir yöntem var mıdır?
Steam tradelerinden çok güzel paralar kazanabilirsin örneğin x sitesinden alıp y sitesinde pahalıya satabilirsin (Örnek)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,244
Üyeler
197,165
Son üye
EgeUmut
Geri