[Yeni Özellik] Forumdaki Kullanıcılar Ana Kategori Seçimi Yapabilecek!

Ama ne diye arayacağımı düşünüyorum bunu :D
Buradaki gibi bir şey sanırım. Ama Reaksiyon Skorunun altında gözükür mü bilmiyorum.

Bunu yaparım amma velakin elle yazmak zorunda kalırsınız, ama reaksiyon skorunun altında göstertmem :D Sadece profilinizde yazar

Bunu yaparım amma velakin elle yazmak zorunda kalırsınız, ama reaksiyon skorunun altında göstertmem :D Sadece profilinizde yazar
Zaten Elle yazmak daha mantıklı. Mesela ben oraya İnternet yazsam adam beni KabloNet üstadı vb. Sanabilir. Halbuki KabloNetten bir şey anlamıyorum :D
Karakter sınırı ne kadar olacak ve sadece hakkında kısmında mı gözükecek?

Bu sayede hangi kullanıcı ne konularda bilgili bunu çok daha kısa bir yol ile öğrenmiş oluruz.
Bilgiyi sık takıldığı konulara göre ölçmek saçma, ek olarak forumda yeni olup buradakilerden bilgili olabilecek insanların da olduğunu unutmamanız gerek. Her türlü ezberciliğe karşıyım.

1614765270486.png

Hesap detaylarında, profilinizde de malum yerde görünüyor.

Ekler

• 1614765241326.png
    1614765241326.png
    12 KB · Hit: 42
Bilgiyi sık takıldığı konulara göre ölçmek saçma, ek olarak forumda yeni olup buradakilerden bilgili olabilecek insanların da olduğunu unutmamanız gerek. Her türlü ezberciliğe karşıyım.
Zaten ondan bahsetmiyor. Herkes istediğini yazacak işte. Yeni gelende yazacak eski gelende.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Hesap detaylarında, profilinizde de malum yerde görünüyor.
Elinize sağlık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,189
Üyeler
184,595
Son üye
owner99
Geri